Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

"Ηταν μαχαιριά στην καρδιά..." - "Λύγισε" ο Αντώνης Κανάκης στην πρεμιέρα των "Ράδιο Αρβύλα"

"Κάθεσαι και σκέφτεσαι πως ένα γεγονός..."

17 Οκτωβρίου 2022 23:21
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρεμιέρα έκαναν απόψε 17/10 οι Ράδιο Αρβύλα και κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια συγκινητική αναφορά στον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον κόσμο και ιδιαιτέρως τον αθλητικό, με πολλούς να τον αποχαιρετούν δημόσια, ενώ πριν δύο μέρες έγινε και η κηδεία του.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

«Μέσα σε όλη αυτή την ασχήμια υπάρχει ένα θλιβερό γεγονός που μας στεναχώρησε όλους, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αυτό το καταπληκτικό παιδί. Κάθεσαι και σκέφτεσαι πως ένα γεγονός που είναι τόσο στενάχωρο, τόσο θλιβερό κατάφερε και εκτόξευσε τόσες μεγάλες ποσότητες ομορφιάς σε αυτή την άσχημη κοινωνία στην οποία πλέον ζούμε. Από την καρδιά μας θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην οικογένειά του.

Αυτό που έγραψε στο σημείο με τα παιδιά του- που τυχαίνει και τα δικά μου παιδιά να είναι ακριβώς στην ίδια ηλικία -ότι θα προλάβει το μεγάλο παιδί να τον θυμάται ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Θέλαμε να κάνουμε αυτή την αναφορά για τον Αλέξανδρο γιατί ήταν μέσα σε αυτή την ασχήμια από τα πράγματα που μας άγγιξαν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης.

Έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα για τον Αντώνη Κανάκη - Τρισευτυχισμένος ο παρουσιαστής

Γνωστά έγιναν τα χαρμόσυνα για τον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα», με την εκπομπή να μην έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα, αλλά αυτή να πλησιάζει.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share