Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Είστε ανώμαλοι! Δεν υπάρχει...»: Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο που πήρε στον τάφο της η Ζωή Λάσκαρη

Τι δεν μπόρεσε να καταλάβει ποτέ;

14 Οκτωβρίου 2022 14:32
«Είστε ανώμαλοι! Δεν υπάρχει...»: Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο που πήρε στον τάφο της η Ζωή Λάσκαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Ιανουάριο του 2014 η Ζωή Λάσκαρη είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό του Mega και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει τη συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Τι είχε αποκαλύψει;

Η ηθοποιός ήταν από τις γυναίκες που ποτέ δε μάσησαν τα λόγια τους. Εκκεντρική, λαμπερή και έξω καρδιά. Ποτέ δε φοβήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση δημοσιογράφου και να μιλήσει ανοιχτά ακόμα και για τα προσωπικά της.

Δείτε επίσης: "Η Λάσκαρη είχε πάρει 5.000.000 δραχμές για να..." - Αποκάλυψη για τη Ζωή 34 χρόνια μετά

Μάλιστα το 2014 η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στο Πρωινό και δε φοβήθηκε να αποκαλύψει την συστηματική απιστία που δεχόταν στον πρώτο της γάμο. Για το αν ήταν σωστή επιλογή, ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, είχε ρωτήσει την ηθοποιό ο παρουσιαστής και τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Η Ζωή Λάσκαρη εκμυστηρεύτηκε ότι τον αγάπησε πολύ, αλλά ο γάμος τους τελείωσε άσχημα καθώς τη ζήλευε πάρα πολύ, ενώ την απατούσε συστηματικά.

“Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει κέρατο!”, είχε υποστηρίξει η Ζωή Λάσκαρη και η παρουσιάστρια σηκώθηκε αμέσως για να της δώσει συγχαρητήρια. “Οι άντρες είστε ανώμαλοι αγάπη μου! Είστε ανώμαλοι και θέλετε επιβεβαίωση, πολλές φορές από μία πολύ χειρότερη!”, ξέσπασε τότε η ηθοποιός.

ζωη-λασκαρη-14-10

"Μόλις πεθάνω η σάρκα μου...": Ανατριχιάζει το σημείωμα της Ζωής Λάσκαρη

Ανατριχιάζει το σημείωμα στα social media της Ζωής Λάσκαρη, πριν πεθάνει. "Μόλις πεθάνω η σάρκα μου...", ήταν μερικά από τα λόγια που είχε γράψει.

Η ηθοποιός λίγο πριν "φύγει" είχε απαντήσει σε όσους ασχολούνταν, τόσο με την ηλικία της, όσο και με τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει. Μέσα από το Facebook με το δικό της χιουμοριστικό τρόπο είχε κλείσει τα στόματα πολλών, την ημέρα που είχε γενέθλια και έκλεινε τα 70 της χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είχε γράψει:

"Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν από μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά από μένα. Την ηλικία μου τη γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959.

Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008.

Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές. Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητα μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;

ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν -Ρίβερς εννοεί-) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ. Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!", είχε γράψει χαρακτηριστικά. Εκτός όμως, από αυτή την ανάρτηση που είχε κάνει, διαβάστε εδώ μια αποκάλυψη που είχε κάνει μια φίλη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share