Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για πρωταγωνίστρια του «Σασμού»: Ματαιώνεται ο γάμος της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο λόγος που τελικά έκανε πίσω

12 Οκτωβρίου 2022 14:50
Δύσκολες στιγμές για πρωταγωνίστρια του «Σασμού»: Ματαιώνεται ο γάμος της λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «Σασμός» έχει αναδείξει έναν... ιδιαίτερο ερωτισμό στην πορεία του στον Alpha, κάτι που ισχύει και στην πραγματική ζωή, αφού πρωταγωνίστρια της σειράς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού σκηνοθέτη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η οποία εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδελφό του ηθοποιού, Αποστόλη. Οι δυο τους έδειχναν τρελά ερωτευμένοι και έτοιμοι για το επόμενο «βήμα», ωστόσο πριν από το γάμο φαίνεται πως η Χριστίνα έκανε πίσω.

Ο λόγος που η Χριστίνα έκανε πίσω και η «παγωμάρα»

Μετά από δηλώσεις της, όπου τα είπε... συγχυσμένα περί γάμου, φαίνεται πως υπήρξαν εξελίξεις, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao. Και τη στιγμή που όλοι πίστευαν, ότι ο γάμος τους θα γινόταν στην Τήνο, εκεί όπου η οικογένεια Τότσικα έχει την καλοκαιρινή βάση της, με τις φήμες να υπάρχουν ακόμη και για εγκυμοσύνη, εν τέλει εκείνη υποχωρεί.

Ciao γάμος Φαμέλη

Η ίδια, μάλιστα, τόνισε στο σύντροφό της, όπως αναφέρει το περιοδικό, ότι δε θέλει καν ακόμη να συγκατοικήσουν, καθώς το έχει κάνει ξανά δύο φορές στη ζωή της και της έχει στοιχίσει. Ήταν λογικό ο Τότσικας να εκπλαγεί δυσάρεστα, με το ζευγάρι να είναι στενοχωρημένο από την εξέλιξη.

Η ψυχολογία της Χριστίνας ήταν τόσο πεσμένη, άλλωστε, που φαινόταν στα γυρίσματα της σειράς, αν και δεν ήθελε να κάνει ένα «βήμα», για το οποίο δε θα ήταν έτοιμη. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει για το θέμα του γάμου τους, ωστόσο παραμένουν μαζί και θα φανεί, αν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στη σχέση τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share