Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Είναι το παράπονό του...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου στην αρχή της σχέσης με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Έτσι γνωρίστηκαν κι έφτασαν μέχρι το γάμο

10 Οκτωβρίου 2022 15:08
«Είναι το παράπονό του...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου στην αρχή της σχέσης με τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, με την ίδια να αποκαλύπτει το πώς γνωρίστηκαν κι έφτασαν μέχρι το γάμο, συμπληρώνοντας πρόσφατα την επέτειό τους, μετά από ένα χλιδάτο καλοκαίρι.

«Ήταν άβολο και ψυχοφθόρο όλο αυτό με τους παπαράτσι, αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα και δημοσιοποιήθηκε η σχέση μας, μετά δεν είχα λόγο να το κρατώ κρυφό, θα ήταν και χαζό», αποκάλυψε προ ετών η Αθηνά Οικονομάκου στο People και την Σόνια Καζόνι, μιλώντας για την αρχή της σχέσης της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο τρόπος που γνωρίστηκαν και η αντιμετώπιση στα φλας

Όσο για τη γνωριμία τους; «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», διηγείται.

Το πρώτο καλοκαίρι που πέρασαν στη Μύκονο ως ζευγάρι, αυτό του 2014, δεν ήταν βέβαια απλή υπόθεση. «Πλέον όταν θα δω ένα φωτογράφο μπροστά μου δεν με νοιάζει καν, αλλά τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια νέα σχέση κι ο Φίλιππος δεν ήταν στο χώρο, έτσι η κατάσταση ήταν αμήχανη για αυτόν», εξηγεί.

Ο σύζυγός της πώς το αντιμετώπισε; «Προβληματίστηκε τον πρώτο καιρό πολύ, αλλά με την πάροδο του χρόνου το ξεπέρασε. Συνειδητοποίησε πως δεν γίνεται κι αλλιώς, βλέπει μόνο τα θετικά του που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο κόσμος εμένα. Δεν τρελαίνεται και από τη χαρά του, αλλά πλέον είναι προετοιμασμένος για τους φωτογράφους όταν θα πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα ή σε μια βραδινή έξοδο. Δεν του αρέσει, αλλά το αντέχει, είναι cool με αυτό. Έχουμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση και όταν υπάρχει ένας σύντροφος, δεν γίνεται να μην με συνοδεύει και πουθενά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share