Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρίση πανικού για τον Νίκο Χατζηνικολάου - "Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί"

Συγκλονιστική αποκάλυψη

9 Οκτωβρίου 2022 12:39
Κρίση πανικού για τον Νίκο Χατζηνικολάου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό βίωμα περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Μουζουράκης, όταν εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και έπαθε κρίση πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε τον θάνατο που στοίχισε στον δημοσιογράφο.

Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη

«Πριν ένα μήνα είχα κρίση πανικού και δεν μπορούσα και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, με ξαναγαργαλάει λίγο. Έπαθα μια κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου. Έβγαινα μέσω Skype να μιλήσω για τον Σάκη Ρουβά. Εκεί σε έχουν στο Skype για εικόνα και για τον ήχο σε παίρνουν στο τηλέφωνο. Είχα προετοιμαστεί, παρακολουθώ την εκπομπή, βγαίνω στον αέρα, μιλάω μιλάω και κάποια στιγμή μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού λέει ‘τι κάνεις, θα παρεξηγηθείς που μιλάς τόσο πολύ’. Μου λέει δεν έχουμε φρένα και θα τρακάρουμε. Με το που μου το λέει, αρχίζει να χτυπά η καρδιά μου δυνατά και σηκώνομαι από την καρέκλα. Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα πάλι γιατί την προηγούμενη φορά που είχα βγει να μιλήσω για τη Νατάσα Μποφίλιου είχε έρθει ένας ντελιβεράς κι έπρεπε να φύγω για λίγο».

«Κάθομαι ξανά κι η καρδιά δεν ηρεμούσε. Συνέχιζα κι είπα κοίταξε τι θα κάνεις. Θα τελειώσεις αυτήν την ιστορία που λες τώρα και δεν είναι πολύ αστεία και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι και θα κλείσεις γιατί θα πεθάνεις και θα μείνεις μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Σάκη. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί. Έκλεισα τη σύνδεση, κάνω ένα “αχ” κι ακούω τον Χατζηνικολάου μέσα στο αυτί μου γιατί δεν είχα κλείσει ποτέ το τηλέφωνο και μου λέει ‘έλα Πάνο νόμιζα ότι έκλεισες το Skype».

«Αν κάποιος ηλίθιος...»: Χαμός ανάμεσα σε Νίκο Χατζηνικολάου και Κώστα Βαξεβάνη (photos)

Μέσω twitter έλυσαν τις διαφορές τους ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Κώστας Βαξεβάνης. Αφορμή για την ένταση στάθηκε η ανάρτηση του δεύτερου, ο οποίος έγραψε ότι ο επίσημος λογαριασμός του Real.gr τον μπλόκαρε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως ο Θανάσης Βέγγος είχε αρνηθεί να του παραχωρήσει συνέντευξη.

Ο εκδότης της εφημερίδας Documento, έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιατί ένα μέσο ενημέρωσης όπως η Real.gr αποκλείει έναν δημοσιογράφο και εκδότη από τη δυνατότητα να διαβάσει τις αναρτήσεις στο Twitter». Ο εκδότης της εφημερίδας Real, απάντησε.

«Ούτε σε έχω αποκλείσει και το γνωρίζεις, ούτε κατανοώ γιατί μπορεί να σε έχει αποκλείσει το real.gr. Θα μιλήσω τώρα με τη διεύθυνση του site» απάντησε αρχικά ο εκδότης.

Λίγο αργότερα, ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε πως «ο διευθυντής του Real.gr διαβεβαιώνει ότι το site δεν εχει μπλοκάρει ποτέ κανέναν. Δεν μπορεί κανένας να καταλάβει τι συνέβη. Αν κάποιος ηλίθιος το έκανε επίτηδες, θα βρεθεί και θα φύγει» ενώ ο κ. Βαξεβάνης ξεμπλοκαρίστηκε.

«Ευτυχώς γιατί θα είχαμε περάσει σε άλλο επίπεδο Δημοκρατίας. Από τους περιορισμούς στην ελευθερία του Τύπου, στην απαγόρευση να διαβάζουμε κιόλας» ανέφερε δηκτικά ο κ. Βαξεβάνης.

«Καλημέρα Κώστα. Είναι αλήθεια ότι σε μπλοκάραμε, είναι επίσης αλήθεια ότι αυτό έγινε χωρίς εντολή. Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι έγινε από ανθρώπους οι οποίοι έφυγαν από το digital, αλλά είχαν τους κωδικούς. Οι κωδικοί αλλάζουν τώρα», έγραψε ο διευθυντής του Real.gr Γιώργος Παγάνης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share