Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Ο Θανάσης Βέγγος αρνήθηκε να...» - Το επίμαχο σχόλιο για την Τζένη Καρέζη

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

2 Οκτωβρίου 2022 12:16
Αποκαλυπτικός ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Ο Θανάσης Βέγγος αρνήθηκε να...» - Το επίμαχο σχόλιο για την Τζένη Καρέζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στο «The 2night show» ήταν πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου και αποκάλυψε πως ο Θανάσης Βέγγος είχε αρνηθεί να του παραχωρήσει συνέντευξη. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά.

"Υπάρχουν αρκετοί που με δυσκόλεψαν. Είμαι αρκετά επίμονος. Υπάρχει ένας που μου αρνήθηκε και με στενοχωρεί πολύ αυτό. Με ηρεμεί μόνο το γεγονός ότι δεν έδινε ποτέ συνεντεύξεις. Μιλώ για τον Θανάση Βέγγο. Έδινε ελάχιστες συνεντεύξεις και δεν ήθελε να μιλά. Ενώ είχαμε καλή φιλία κι επικοινωνία, δεν κατάφερα να του πάρω συνέντευξη. Έχασα μια δυο συνεντεύξεις από ατυχίες, όπως την Τζένη Καρέζη. Οργανώναμε τη συνέντευξη και μεσολάβησε η ασθένειά της.

Νίκος Χατζηνικολάου the 2nigh show

Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά. Περπατώντας σε πολύ νεαρή ηλικία στο δρόμο, βλέπω απέναντί μου τον Μάνο Χατζηδάκι. Όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος, έτρεξα επάνω του και του είπα θέλω να σας κάνω συνέντευξη. Μου είπε ότι με ξέρει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αλλά δεν θα μου δώσει συνέντευξη. Λέω γιατί; Και μου λέει γιατί δεν είμαι όμορφος κι έχω γεράσει. Αν θέλεις, θα σου δώσω για την εφημερίδα ή για το ραδιόφωνο χωρίς εικόνα. Του είπα σας παρακαλώ, είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μείνει η συνέντευξη και μου είπε κατάλαβες τι σου είπα; Δεν σου δίνω. Πάρε τηλέφωνο, όποτε θέλεις, με το μαγνητοφωνάκι σου. Ο πανύβλαξ που έχεις μπροστά σου δεν το πήρε και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωή", δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share