Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Φώφη Γεννηματά - «Πίστευε ότι...»

Τι εξομολογήθηκε για τις τελευταίες της στιγμές;

26 Σεπτεμβρίου 2022 10:56
Νίκος Χατζηνικολάου: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Φώφη Γεννηματά - «Πίστευε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την απώλεια της Φώφης Γεννηματά που «βύθισε» σε πένθος τον πολιτικό και όχι μόνο χώρο. Αναφερόμενος τότε στον ξαφνικό χαμό της, ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πως είχε συνομιλήσει με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και η ίδια πίστευε πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο. Με την ευκαιρία δείτε τη δήλωση του συζύγου της για το θάνατό της.

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε την αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για την επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά μετά το 2ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Η προσπάθεια να με λασπώσουν συνεχίζεται...»

Πριν μερικά χρόνια η κόντρα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, με το γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, Νίκο Χατζηνικολάου είχε ξεφύγει. Με την ευκαιρία δείτε το ξεκατίνιασμα του δημοσιογράφου με την Άντζυ Σαμίου.

«Η προσπάθεια να με λασπώσουν και να με φοβίσουν συνεχίζεται. Τριάντα χρόνια πίσω πήγαν, για να βρουν κάτι που έχω ήδη πει. Δεν υποκύπτω», ήταν η απάντηση, μέσω twitter, του κ. Χατζηνικολάου, μετά από το έγγραφο, που παρουσίασε ο – πρώην δημοσιογράφος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας -, σύμφωνα με το οποίο ο δημοσιογράφος εργαζόταν ως μετακλητός υπάλληλος αορίστου χρόνου στο γραφείο του πατέρα του και τότε βουλευτή Έβρου της Ν.Δ., Παναγιώτη Χατζηνικολάου, πριν από… τριάντα χρόνια !

Νίκος Χατζηνικολάου λάσπη Ντινόπουλος

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι δίνει στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο, ως απάντηση στη κριτική που έχει διατυπώσει ο κ. Χατζηνικολάου για τους διορισμούς συγγενικών προσώπων βουλευτών στη Βουλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share