Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Κόλαφος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Μου έχει γίνει μείωση 85% στον μισθό μου»

Τι αποκάλυψε;

6 Οκτωβρίου 2022 08:03
Κόλαφος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Μου έχει γίνει μείωση 85% στον μισθό μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και είχε αποκαλύψει πολλά πράγματα για τη ζωή του αλλά και για τον μισθό του που δέχτηκε μείωση 85%. Με την ευκαιρία δείτε το ξέσπασμα άνευ προηγουμένου που είχε.

Για το πόσο σκληρά έχει εργαστεί στη ζωή του, ο Γιώργος είπε:

«Δουλεύω από 12 ετών, πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Πρώτη φορά διακοπές έκανα στα 30 μου. Δεν ντράπηκα για καμία από τις σκληρές δουλειές που έκανα, αν και κάποιοι ντράπηκαν για μένα και έγραψαν και άσχημα σχόλια. Στεφάνια έχω σηκώσει σε κηδείες, έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω περάσει από πάρα πολλά εργοστάσια, δεν τη ντράπηκα και δεν τη φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά.»

Γιώργος Παπαδάκης

Για το πώς ένοιωσε με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μίνωα Κυριακού…

«Δεν ήθελα να εξωτερικεύσω τα εσωτερικά μου συναισθήματα για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού. Δεν ήταν η απώλεια του εργοδότη μου, ήταν η απώλεια ενός ανθρώπου που μου έφτιαξε τη ζωή και ξέρεις γιατί μου την έφτιαξε τη ζωή μου; Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου.»

Για το πόσο άλλαξε τη ζωή του η αναγνωρισιμότητα…

«Δεν έχω αλλάξει την καθημερινότητά μου. Δεν κάνω παρέα με celebrities. Είμαι απλός, δε νομίζω ότι είμαι σημαντικός άνθρωπος. Εδώ έχουν μπερδέψει την αναγνωρισημότητα με τη διασημότητα.»

Για τον μισθό του…

«Μου έχει γίνει μείωση 80% με 85% στον μισθό. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Θα ήταν απαράδεκτο να διεκδικούσα χρήματα περισσότερα την εποχή της κρίσης.»Για τον Γιώργο Αυτιά..

«Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένα υπέροχο παιδί που έχω πολύ καλές αναμνήσεις και χάρηκα που φεύγοντας από εδώ μπόρεσε να κάνει αυτή τη λαμπρή καριέρα. Του εύχομαι να τη συνεχίσει και να με ξεπεράσει. Του έλεγα «Ρε Γιώργη μη με λες δάσκαλο γιατί έχουμε 5 χρόνια διαφορά». Αλλά ο Γιώργος το έλεγε με καλή διάθεση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share