Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Γιώργο Παπαδάκη: «Ντροπή σου, είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»

Τι συνέβη;

2 Οκτωβρίου 2022 12:42
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από Γιώργο Παπαδάκη: «Ντροπή σου, είσαι αισχρός! Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας όμως τα πράγματα ξέφυγαν και ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε τον δικηγόρο να λέει πως η Μπάγια Αντωνοπούλου στο παρελθόν έχει κατηγορήσει τον παρουσιαστή, αφήνοντας διάφορες αιχμές.

Ακολουθεί αναλυτικά ο διάλογός τους:

Ξέσπασμα Γιώργου Παπαδάκη

«Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω».

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός».

«Είστε ένοχος ή αθώος;»

«Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου».

«Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές».

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου. Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε! Κόφτε τον», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και αφού κόπηκε η σύνδεση πέραν σε διαφημίσεις.

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα...» - Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για μια πολύ σημαντική ημέρα για εκείνον, αλλά και όσους εργάζονται στον ΑΝΤ1 μαζί του.

Ο γνωστός παρουσιαστής γιορτάζει για το κλείσιμο ακριβώς 30 ετών από την πρώτη προβολή του «Καλημέρα Ελλάδα», προβάλλοντας σχετικό βίντεο και χρησιμοποιώντας λόγια ζεστά για όσους έχουν συντελέσει σε αυτή την επιτυχία, με μια επανασύνδεση να φημολογείται τις τελευταίες ώρες.

Τα λόγια του Παπαδάκη για τα 30 χρόνια του «Καλημέρα Ελλάδα»

«Είναι σήμερα μια πολύ σημαντική ημέρα. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα φιλαράκια στην πρωινή ζώνη. Αυτό το κανάλι με εμπιστεύτηκε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια και ο Μίνως Κυριακού είπε το ναι στη δημιουριγκή μου τρέλα.

Τον είχα φάει τον Μίνω Κυριακού και στην αρχή οι πρώτες αντιδράσεις έλεγαν, ότι δε θα μας βλέπει κανείς και, πράγματι, στην αρχή μας έβλεπαν μόνο άτομα του στενού μας οικογενειακού περιβάλλοντος. Σήμερα, όμως, όλα τα κανάλια έχουν πρωινή ζώνη και αυτό τιμά ιδιαίτερα εκείνους και όχι εμάς, καθώς όλοι οι σημαντικοί συντελεστές τους εκεί βρίσκονται», ανέφερε στην αρχή.

Μετά την προβολή του βίντεο από την πρώτη εκπομπή, πρόσθεσε: «Είδαμε τη Βίκυ (σ.σ. Χατζηβασιλείου), είδαμε και τη Μαρία (σ.σ. Μπαλοδήμου), αλλά έχουν περάσει τόσα παιδιά, που θα ήταν αδικία, αν άρχιζα να λέω ονόματα.

Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, που κάνατε αυτή την εκπομπή τη μακροβιότερη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με πανευρωπαϊκό ρεκόρ, ίσως και παγκόσμιο 30 ετών με τον ίδιο παρουσιαστή στο ίδιο κανάλι. Ένα ευχαριστώ όσους την καθιερώσατε, σε όσους πέρασαν από την εκπομπή και όσους βρίσκονται εδώ από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ και πολλοί δεν είχαν καν γεννηθεί, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share