Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Τατιάνας Στεφανίδου: «Ο Λάμπης Ευαγγελάτος δεν υπήρξε ποτέ...»

Τι αποκάλυψε για το γιο του άνδρα της από τον πρώτο του γάμο;

3 Οκτωβρίου 2022 12:24
«Βόμβα» Τατιάνας Στεφανίδου: «Ο Λάμπης Ευαγγελάτος δεν υπήρξε ποτέ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλώντας στο περιοδικό People στο παρελθόν, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για τη σχέση της με τα παιδιά της -το μεγαλύτερο γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη, που ήταν από την πρώτη στιγμή στη ζωή τους, αλλά και για τις “απαιτήσεις” των μικρότερων, Λυδία και Νικόλα. Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη. Παράλληλα, τι απαντάει ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου για τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται.

Στη ζωή του συζύγου σας όταν γνωριστήκατε υπήρχε ήδη ένα παιδί, ο Λάμπης. Σας έβαλε σε δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να προχωρήσετε στη δημιουργία οικογένειας;

Ήταν δεδομένο, από την πρώτη στιγμή. Όταν μου ζήτησε να βγούμε για πρώτη φορά, ήξερα ότι βγαίνω με έναν άνθρωπο που έχει ένα παιδί. Δεν ήξερα, βέβαια, ότι θα γινόταν σύζυγός μου. Δεν υπήρξε ποτέ, όμως, ανασταλτικός παράγοντας ο Λάμπης. Ήταν στη ζωή μας από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν, θυμάμαι, διακοπές στην Κρήτη, εγώ έγκυος με την κοιλιά φουσκωμένη στον όγδοο μήνα, ο Νίκος και ο Λάμπης.

Τατιάνας Στεφανίδου Λάμπης Ευαγγελάτος

Σας χαρίστηκε εύκολα;

Είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα παιδί 5 ή 6 χρόνων, όταν έχει βιώσει τους γονείς του μαζί. Ο Λάμπης, όμως, ήταν μωρό όταν χώρισαν οι γονείς του. Δεν είχε καταγεγραμμένα βιώματα οικογενειακής ζωής. Ένα μωράκι ζητάει αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό, για να γίνει κάποιος άνθρωπος της ζωής του.

Τελείως διαφορετικός ο Λάμπης Ευαγγελάτος: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την αδελφή του και τον πατέρα του, Νίκο Ευαγγελάτο

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία από την αποφοίτηση της αδελφής του, Λυδίας, ανέβασε ο Λάμπης Ευαγγελάτος.

Ο πρωτότοκος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου -από τον γάμο του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου- έδωσε το «παρών» στη σημαντική στιγμή της νεαρής Λυδίας.

Ανέβασε μάλιστα φωτογραφία αρκετές μέρες μετά όπου ποζάρει με τον πατέρα του και την αδελφή του.

Δείτε επίσης: Στιγμές αγωνίας για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο - Η επίθεση που έγινε στο ζευγάρι

Λάμπης, Λυδία και Νίκος Ευαγγελάτος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share