Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάμπης Ευαγγελάτος: Τι απαντάει ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου για τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται;

Τι δήλωσε;

17 Σεπτεμβρίου 2022 10:44
Λάμπης Ευαγγελάτος: Τι απαντάει ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου για τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, που κάνουν λόγο για γάμο του Λάμπη Ευαγγελάτου, γιου του Νίκου και της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου, με τον ίδιο να επιθυμεί να τοποθετηθεί.

Ο Λάμπης είναι γιος του πρώην ζευγαριού δημοσιογράφου και έχει μια αδελφή από το δεύτερο γάμο της μητέρας του και έναν αδελφό και μία ακόμα αδελφή από το γάμο του πατέρα του με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η απάντηση του Λάμπη Ευαγγελάτου στα σενάρια γάμου

Ο 26χρονος δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία αφού έχει σπουδάσει Πληροφορική στο ΕΚΠΑ. Αν και χαμηλών τόνων όταν διάβασε τα δημοσιεύματα θέλησε να απαντήσει τρολάροντας όλα αυτά που γράφονται.

«Lads διαβάζω παντού πως παντρεύομαι. Ξέρεις κανείς πότε και με ποια; Είμαι καλεσμένος;», έγραψε στο instastory.

Λάμπης ευαγγελάτος ανάρτηση

«Ρέει» το χρήμα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Αυτό είναι το πολυτελές εξοχικό τους στη Χαλκίδα (photo)

O Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου παντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, όταν δούλευαν στο Alter. Και για τους δύο αυτός ο γάμος ήταν ο δεύτερος γάμος της ζωής τους. Πριν την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος υπήρξε παντρεμένος με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (μαζί έχουν και ένα γιο).

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του σπιτιού τους στη Χαλκίδα. Η νύφη φορούσε ένα μίνι νυφικό με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου και ήταν έγκυος στην κόρη τους, Λυδία (ο γιος τους, Νικόλας είχε ήδη γεννηθεί).

Η τελετή τα είχε όλα: Εντυπωσιακό σκηνικό, αγαπημένους φίλους, συγγενείς και μια καταιγίδα που παραλίγο να διακόψει το μυστήριο. Αλλά ευτυχώς για άλλη μια φορά το ζευγάρι είχε την τύχη με το μέρος του. Στο σπίτι είχαν ετοιμαστεί τα πάντα στην εντέλεια. Κάτω από μια τεράστια τέντα είχε διαμορφωθεί ο χώρος για την γαμήλια δεξίωση, ενώ δίπλα στην πισίνα υπήρχαν πλούσιοι μπουφέδες.

εξοχικό Στεφανίδου Ευαγγελάτου στη Χαλκίδα

Ο λαμπερός γάμος δεν είχε πολλούς επώνυμους. Εκτός από τον Μάκη Τσέλιο που σχεδίασε το νυφικό- καθώς και τα φορέματα της μητέρας της Τατιάνας , και της μητέρας και της αδελφής του Νίκου και ήταν εκεί για ότι χρειαζόταν η Τατιάνα -κανείς άλλος δεν φαινόταν.

Έτσι, όταν κατέφθασε η Αγγελική Νικολούλη όλοι οι φωτογράφοι έτρεξαν πάνω της. Στην εύλογη απορία «γιατί δεν έχουν έρθει επώνυμοι» οι συνεργάτες της Τατιάνας και του Ευαγγελάτου απαντούσαν ότι αν το ζευγάρι καλούσε όλους τους γνωστούς του το κτήμα θα έπρεπε να ήταν διπλάσιο. Έτσι αρκέστηκαν στους συγγενείς στους συνεργάτες και στους πολύ στενούς τους φίλους.

Κουμπάροι ήταν ο Μάκης Σεριάτος και η σύζυγος του Ιωάννα Καπελετζή. Παρανυφάκια ήταν ο Λάμπης, ο γιος του Ευαγγελάτου από το προηγούμενο γάμο του, η ανιψιά του, Γαβριέλα και ο Νικόλας, ο γιος του με την Τατιάνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share