Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Για πρώτη φορά: Η Άννα Βίσση αναφέρεται στην κομμένη φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα και τον κατακεραυνώνει

Τι δήλωσε;

2 Οκτωβρίου 2022 14:10
Για πρώτη φορά: Η Άννα Βίσση αναφέρεται στην κομμένη φωτογραφία του Γιώργου Νταλάρα και τον κατακεραυνώνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε πριν καιρό την Άννα Βίσση στο PeopleRun 3 και η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τον λόγο που πλέον δεν παραχωρεί συνεντεύξεις καθώς και για τα όσα ακούστηκαν για την κομμένη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Νταλάρας στα social media.

«Όχι, όχι, δεν θέλω να το πω αυτό, δεν με ενδιαφέρει, και δεν ξέρω και πώς έγινε. Κι όταν δεν ξέρεις, απλά ανακυκλώνεις κάτι που άλλοι έχουν σκοπό να είναι εναντίον του κυρίου που το έκανε, άλλοι να ιντριγκάρουν. Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι καταστάσεις. Είναι τυχαία πράγματα, που καλό είναι να παραμένουν τυχαία!», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Βίσση Νταλάρας

Άγριο ξέσπασμα από Άννα Βίσση: «Για τα φράγκα το έκανε ο Γιώργος Νταλάρας»

Σε παλιότερη συνέντευξη της η Άννα Βίσση είχε κάνει μια αιχμηρή αναφορά στον Γιώργο Νταλάρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση πριν πολλά χρόνια.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει τότε για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της και είχε πει μεταξύ άλλων για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: «ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ήρθε από την Αμερική, που μου άρεσε, τον ερωτεύτηκα».

Τις ίδιες αναμνήσεις φαίνεται πως δεν έχει και από τον Γιώργο Νταλάρα αφού δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο» και τόνισε: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Στην ίδια συνέντευξη η Άννα Βίσση επιτέθηκε και πάλι στον έντεχνο τραγουδιστή λέγοντας: «Βλέπεις τραγουδιστές ασυνεπείς, αντιφατικούς με τις εξαγγελίες τους περί έντεχνου. Ο Νταλάρας, για παράδειγμα, τι δουλειά είχε να δουλέψει με τον Ρέμο; Γιατί το έκανε; Για τα φράγκα το έκανε».

Νταλάρας Βίσση

Σε άλλο σημείο δήλωσε για το λαϊκό τραγούδι που υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια και τα μπουζούκια τα οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτα σε κάθε της εμφάνιση: «Έχω πει κάποια τραγούδια δεύτερα, απλοϊκά, αφελή. Μισό λεπτό, όμως. Μήπως δεν έχουν πει “τραγουδάκια” η Αλεξίου, η Γαλάνη, η Πρωτοψάλτη; Έχω τραγουδήσει τις “Τσούλες”, αλλά επίσης και τα “Δώδεκα”, “Δεν θέλω να ξέρεις”, “Παραλύω”. Δεν δέχομαι ότι η Αρβανιτάκη, για παράδειγμα, ανήκει “εδώ” και η Βίσση “εκεί”. Τα πέντε απλοϊκά τραγούδια δεν με καθιστούν μη ποιοτική. Τέχνη και κακοτεχνία συναντάς σε κάθε είδος. Κι έπειτα, ας μη μιλάμε τόσο περί έντεχνου, αφού στην τελική υπάρχει το θέμα που ονομάζεται οικονομικό. Όλα εκεί καταλήγουν».

Και η τραγουδίστρια συνεχίζει: «Ποτέ δεν έκανα πίστα, αυθεντικά μπουζούκια, όπως η Πάολα - μια χαρά το κάνει. Εγώ στράφηκα στο σόου, μεγάλες παραγωγές στις ίδιες ώρες και στους ίδιους χώρους που χρησιμοποιούσαν και οι έντεχνοι, όπως λες. Στον Βοτανικό τη μια χρονιά ήταν η Αλεξίου, την επόμενη εγώ και τη μεθεπόμενη ο Αντύπας. Δεν υποτιμώ κανέναν καλλιτέχνη. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Υπάρχουν τα καθαρόαιμα μπουζούκια, υπάρχουν και τα σόου με ωραίους ήχους, φωτισμούς, ενορχηστρώσεις. Και, φυσικά, τα τραγούδια. Γιατί έχω πει ωραία λαϊκά τραγούδια, που με συγκινούν, όπως και το κοινό. Μια τραγουδίστρια είμαι, παιδιά. Ηρεμήστε. Τον έρωτα τραγουδάω. Πότε με λαϊκό τρόπο και πότε πιο ροκ. Αν μου το καταλογίζετε ως πρόβλημα, για μένα είναι χαρά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share