Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η μακιγιέζ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει: Αυτά ήταν τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούσε πιστά!

Ποια ήταν η ρουτίνα της;

2 Οκτωβρίου 2022 10:52
Η μακιγιέζ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα αποκαλύπτει: Αυτά ήταν τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθούσε πιστά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Greenwell πρωτοδούλεψε με την Νταϊάνα σε μία φωτογράφιση για τη βρετανική Vogue το 1991 όταν ο θρυλικός φωτογράφος, Patrick Demarchelier, τη φωτογράφισε για το εξώφυλλο του περιοδικού. Παράλληλα, δείτε την σκληρή φωτογραφία της μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με την Greenwell, η Νταϊάνα έπλενε το πρόσωπό της και το ενυδάτωνε δύο φορές την ημέρα. “Η Νταϊάνα ήταν πολύ ευαίσθητη σε ότι αφορούσε στην επιδερμίδα της. Έβγαζε πάντα το μακιγιάζ της κάθε βράδυ και φρόντιζε πάντα να έχει καθαρό πρόσωπο πριν κάνει το μακιγιάζ της το πρωί”, είπε.

Η Πριγκίπισσα φορούσε συνήθως μία βάση που ταίριαζε τέλεια στο χρώμα της επιδερμίδας της (και την είχε διαλέξει προσεκτικά), λίγο κονσίλερ, λίγη μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Greenwell ενθάρρυνε την Νταϊάνα να κόψει τις κακές της συνήθειες και είπε σχετικά, “Από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω μαζί της άρχισε να τα κάνει όλα με μέτρο. Μεταξύ άλλων έκοψε και το ποτό για να έχει τέλεια επιδερμίδα”.

Αποκάλυψη-κόλαφος του Πρίγκιπα Χάρι για την Νταϊάνα: «Σκότωσαν τη μητέρα μου επειδή είχε σχέση με κάποιον που...»

Σε συνέντευξη του ο Χάρι δεν διστάσει να μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα έχει περάσει, ακόμη και τις σκέψεις του για τον θάνατο της μητέρας του.

“Σκότωσαν τη μητέρα μου επειδή είχε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός” λέει ο πρίγκιπας Χάρι, που δεν ήθελε να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Δείτε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος Γ' - Αναστάτωση στο παλάτι μετά τον θάνατο της Ελισάβετ Β': Τηλεφώνημα στον Χάρι για να πάει στο Μπαλμόραλ - «Μη φέρεις τη Μέγκαν...»

Ο πρίγκιπας Χάρι έριξε μια άλλη πυρηνική “βόμβα” στη Βασιλική Οικογένεια, κατηγορώντας τους για “απόλυτη σιωπή” και “παραμέληση” όταν η Μέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις, ισχυριζόμενος ότι ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος τον έκανε να “υποφέρει” ως παιδί, ενώ επέμεινε ότι κανείς δεν θα τον εκφοβίσει για να σιωπήσει, την ώρα που το παλάτι τους παγίδευσε, τους λεηλάτησε και τους εγκατέλειψε, όπως ανέφερε.

Σε μια σειρά από συνεντεύξεις στην Όπρα Γουίνφρεϊ ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ένιωθαν εγκαταλειμμένοι από τους συγγενείς τους και ότι αυτός ήταν ένας από τους “κυριότερους λόγους” που οδήγησαν στην έξοδό τους από το παλάτι και από τη χώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share