Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευτυχισμένος πατέρας ο Νίκος Καρβέλας: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Σοφία

Είναι η αδυναμία του

30 Σεπτεμβρίου 2022 15:39
Ευτυχισμένος πατέρας ο Νίκος Καρβέλας: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη του, Σοφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρισκόταν πριν μερικές μέρες η Σοφία Καρβέλα μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, και τα παιδιά τους, Νικόλα και Νέστορα. Με την ευκαιρία δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα μετά τη γέννηση του γιου του.

Το ζευγάρι μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, όπου μεγαλώνει και τα παιδιά του, ωστόσο κάθε καλοκαίρι φροντίζει να επισκέπτεται τη χώρα μας και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αυτές τις ημέρες, η Σοφία Καρβέλα χαίρεται τη συντροφιά των γονιών της, Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα, τους οποίους δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει όσο συχνά θα ήθελε.

Και μπορεί κατά καιρούς να βλέπουμε στα social media πολλά κοινά στιγμιότυπα της Άννας Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως με τον Νίκο Καρβέλα. Ο γνωστός συνθέτης έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι είναι ελάχιστες οι φορές που ο φακός τον πετυχαίνει σε εξόδους του.

Αυτή τη φορά, ο Χάρης Σιανίδης απαθανάτισε τη Σοφία Καρβέλα και τον Νίκο Καρβέλα σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, στο οποίο οι δυο τος ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελάνε στον φακό.

νίκος και σοφία καρβέλα

Ανδρέας Καρβέλας: Αυτός είναι ο γιος που απέκτησε με την Αννίτα Πάνια ο Νίκος Καρβέλας! (photos)

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και περίπου έξι χρόνια, αλλά παραμένουν αγαπημένοι, έχοντας κι ένα παιδί, τον μικρό Ανδρέα, που ήρθε στη ζωή τους το 2008.

Ο Ανδρέας Καρβέλας είναι σήμερα 14 ετών και βρίσκεται ήδη... στα χνάρια του πατέρα του, όντας μουσικός του διαδικτύου και YouTuber. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει... σκαρώσει ορισμένα τραγούδια, που έχουν συζητηθεί με πολλές προβολές, ακολουθώντας το «αθυρόστομο» στυλ του πατέρα του, κάτι που κάνει και στην εμφάνισή του.

Η μουσική και οι στυλιστικές επιλογές... φωνάζουν Νίκος

Ο Ανδρέας Καρβέλας, ή Ak (ANKAR), λοιπόν, φαίνεται πως «άνοιξε τα φτερά του» στο χώρο της μουσικής και μένει να φανεί πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Φαίνεται, πάντως, να έχει ήδη το γονίδιο από τον πατέρα του, αν κρίνουμε από τις έως τώρα μουσικές του επιδείξεις.

Ο ίδιος, παράλληλα, έχει υιοθετήσει το στυλ του Νίκου Καρβέλα, αν προσέξουμε την εμφάνισή του. Μπορεί τα ξανθά μαλλιά να είναι από τη μητέρα του, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι... τάλε κουάλε ο μπαμπάς του, που μετά το διαζύγιο βρήκε μια γυναίκα ίδια με την Αννίτα, έχοντας μια διαφορετική, εναλλακτική εμφάνιση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share