Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Καρφώνει» την ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος: «Επί σειρά ετών δεν έκανε τίποτα...»

Δείτε τι είπε για το κρατικό κανάλι

30 Σεπτεμβρίου 2022 11:55
«Καρφώνει» την ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος: «Επί σειρά ετών δεν έκανε τίποτα...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε πριν λίγο καιροσυνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στη δημοσιογράφο Έφη Θεοδώρου. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του σε σειρά της ΕΡΤ και τόνισε ότι είναι υποχρέωση του σταθμού να κάνει περισσότερα πράγματα για το τηλεοπτικό κοινό. Παράλληλα, δείτε την τρυφερή εξομολόγηση που έκανε ο ηθοποιός για τον πατέρα του.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Μπέζος έπαιζε στη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια», ενώ φέτος έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά του Φοίβου Δεληβοριά τα «Νούμερα».

Γιάννης Μπέζος
ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ/EUROKINISSI

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Η ΕΡΤ έκανε ένα καλό ξεκίνημα πέρυσι και την επόμενη σεζόν βγάζει αρκετές νέες σειρές. Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή η δημόσια τηλεόραση θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Ξέρω, όμως, ότι είναι υποχρέωση της να κάνει πρόγραμμα με διαφορετική θεματολογία. Γιατί επί σειρά ετών δεν έκανε τίποτα. Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, συντηρείται από το δημόσιο και τις εισφορές όλων μας, είτε τη βλέπουμε είτε δεν την βλέπουμε, επομένως έχει υποχρέωση να είναι πιο τολμηρή, χωρίς να καθορίζεται από τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει πράγματα που θα τα βλέπουν μόνο οι υπάλληλοι. Θα πρέπει να κάνει πράγματα που να ακουμπάνε τον κόσμο, αλλά να είναι πιο τολμηρά και πιο ακριβά, με την έννοια όχι μόνο την οικονομική αλλά και της αισθητικής και του γούστου.

Κάθετος ο Γιάννης Μπέζος: «Δεν υπάρχει περίπτωση να...»

O Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη πριν λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γελοιότητα κατά τον ίδιο, τον φόβο του θανάτου ενώ αποκάλυψε και την πλέον δύσκολη στιγμή που είχε με δημοσιογράφο. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για την κόρη του.

Μιλώντας για τη γελοιότητα είπε: «Γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί και είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που είναι παρά να κάνει κάτι άλλο».

«Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ και πάντα λειτουργούσα έτσι, από νέος. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτό, δεν είναι θέμα που το μαθαίνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή, ούτε μία στο εκατομμύριο καθώς αυτό έχει να κάνει με το πόσο εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί, είναι η αδυναμία η πνευματική ή η σωματική ανεπάρκεια που αυτό είναι ζοφερό», είπε ο Γιάννης Μπέζος για να ολοκληρώσει: «Έχω διώξει δημοσιογράφο. Έχω κλείσει κασετόφωνο σε άνθρωπο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και πολύ επιφανή που δεν ζει πια αλλά δεν θα τον ονομάσω τώρα για να μην γίνει κουτσομπολιό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share