Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα για την κόρη του Γιάννη Μπέζου: «Δεν είναι απλώς μια ηθοποιός...»

Την εκθείασε!

10 Σεπτεμβρίου 2022 19:58
Όλα στη φόρα για την κόρη του Γιάννη Μπέζου: «Δεν είναι απλώς μια ηθοποιός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είχε μιλήσει πριν τρία χρόνια στην εκπομπή «Happy Day» και είχε αναφερθεί στην κόρη του Ηρώ, που είναι επίσης ηθοποιός, αλλά και τη σχέση του με τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Δε δίστασε να το πει ο Γιάννης Μπέζος: «Τα πιο πολλά μου χρήματα τα έχω ξοδέψει σε...» (Video)

Πιο αναλυτικά, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε:

«Δεν με ενδιαφέρει να έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου και λένε διάφορα μεγάλα λόγια, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν συμπαθώ κάποιον ή τον αντιπαθώ. Με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές και οι θεατές. Όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κατά κανόνα, δύο άνθρωποι μόνο όταν δεν ταιριάζουν βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε οικογένεια. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και δεν είναι του καθενός».

«Οι άνθρωποι δεν έρχονται στο θέατρο για να κρίνουν, έρχονται για να ευχαριστηθούν. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως άγχος.

«Καμία συγκίνηση δεν έχω που παίζω με τη μικρή μου "κόρη" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί", αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δεν υπάρχει συγκίνηση, είναι επαγγελματισμός. Η κοπέλα μεγάλωσε, ακολουθεί τον δρόμο αυτό και σκέφτηκα να της πω να έρθει να παίξει μαζί μας» .

«Η κόρη μου είναι πολύ καλή ηθοποιός, δεν είναι απλώς μια ηθοποιός. Δεν το λέω εγώ, θα το πει και ο χρόνος».

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν έχω αδικήσει κανέναν λόγω αυστηρότητας, μάλλον θα έλεγα ότι έχω ευνοήσει μερικούς».

γιαννησ-μπεζοσ-κορη-ηθοποιοσ-10-9

Ξανά στις «επάλξεις» ο Γιάννης Μπέζος - Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάσει

«Του χρόνου δεν θα είμαι στην τηλεόραση, ο κόσμος βαριέται να με βλέπει» έχει πει πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος και με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε πως την επόμενο σεζόν δεν θα συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Δεν μπορώ να πω...» - Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε δημόσια για τη συμμετοχή στο ριάλιτι

Αυτό φαίνεται όμως τελικά δεν θα ισχύσει. Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί πριν μερικές μέρες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, ο Γιάννης Μπέζος, την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά όχι ως ηθοποιός αλλά σε ρόλο παρουσιαστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, θα δούμε τον ηθοποιό τη νέα σεζόν σε ρόλο παρουσιαστή, για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κανάλι του Open. «Είναι σε τελικές συζητήσεις, έχει σχεδόν κλειδώσει η συμφωνία. Θα τον δούμε να παρουσιάζει βραδινή μουσική εκπομπή με παρεΐστικη διάθεση και διάφορες θεματικές», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share