Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν το γνώριζε κανείς: Η άγνωστη συγγένεια του Κώστα Κόκλα με τον Σπύρο Σούλη - Τι τους συνδέει

Δεν είχαμε ιδέα!

29 Σεπτεμβρίου 2022 23:20
Δεν το γνώριζε κανείς: Η άγνωστη συγγένεια του Κώστα Κόκλα με τον Σπύρο Σούλη - Τι τους συνδέει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Κόκλας είναι από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και μας έχει χαρίσει μέσα από τους ρόλους του πολλές μοναδικές στιγμές γέλιου. Παράλληλα, δείτε τι είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Παρ' όλα αυτά, λίγα πράγματα ξέρουμε για την προσωπική του ζωή, καθώς διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

Αυτό που είναι άγνωστο στους περισσότερους είναι πως ο ίδιος έχει συγγένεια εξ αγχιστείας με τον Σπύρο Σούλη. Ο γνωστός διακοσμητής και αρχιτέκτονας είναι πρώην κουνιάδος του Κώστα Κόκλα, καθώς η αδελφή του, Κατερίνα, είναι πρώην σύζυγος του ηθοποιού.

κώστας κόκλας σπύρος σούλης

Σήμερα ο Κώστας Κόκλας διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 14χρονο Δημήτρη.

«Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες», είχε αναφέρει ο Κώστας Κόκλας.

Και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδί».

Επίσης, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση: «Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, αν δεν ήμουν εγώ έτοιμος. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share