Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατροπή από Κώστα Κόκλα: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ο πιο...»

«Ήταν star μεγάλος»

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:28
Ανατροπή από Κώστα Κόκλα: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ο πιο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν καιρό ο Κώστας Κόκλας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Γιάννη Πουλόπουλο και τη «φωλιά των Κου Κου» και είχε μιλήσει για τα κασέ των ηθοποιών. Παράλληλα, δείτε αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη σχέση του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους υψηλούς μισθούς που είχαν οι ηθοποιοί στο παρελθόν επισημαίνοντας ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Σημειώνεται πως οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για τη σειρά του Mega «Πολυθρόνα για τρεις».

“Τα φάγαμε τα λεφτά που βγάλαμε. Δεν είχα πάρει ποτέ 10 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο. Ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ηθοποιός ήταν ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Πράγματι το άξιζε. Ήταν ένας ηθοποιός που όπου πήγαινε έκανε σαραντάρια. Τι να κάνουν, να μην του τα δώσουν του ανθρώπου; Ήταν star μεγάλος!”

Κώστας Κόκλας Νίκος Σεργιανόπουλος

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε ακόμα και στην σειρά “Σ’αγαπώ, Μ’ αγαπάς” και το τι είχε γίνει και τελικά το ρόλο έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης… “Τότε δεν είχε πει ναι η Δήμητρα και έκανα πάρα πολλές οντισιόν με πολλές συναδέλφους και λέμε τότε με τη Φρόσω να το παγώσουμε να δούμε και πως θα πάει σεναριακά. Στην πορεία μου πρότειναν μια άλλη δουλειά και λέω αφού δε γίνεται πάω στην άλλη δουλειά και τότε με παίρνει η Δήμητρα να το κάνουμε μαζί. Επιτυχία έκανε ο Θοδωρής με τη Δήμητρα. Με εμένα μπορεί να έκανε, μπορεί να μην έκανε.”

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά και...»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει γνωστές για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τις ερωτικές του προτιμήσεις. Τι είχε αποκαλυφθεί στη δίκη για τη δολοφονία του;

Συγκεκριμένα, το ψυχογράφημα του πρόωρα χαμένου ηθοποιού, όπως προέκυψε από τις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του, μαρτυρά έναν απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο, που τα μόνα που αναζητούσε μέσα από τα πάθη του ήταν η αγάπη και η επιβεβαίωση.

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο Νίκος Σεργιανόπουλος στα νιάτα του: Δείτε τον με μουστάκι και πυκνό μελαχρινό μαλλί (photos)

Νίκος σεργιανόπουλος τσιγάρο

Ο Σεργιανόπουλος δε δέχθηκε ποτέ ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ίσως γι’ αυτό επί εφτά χρόνια είχε μια σχέση με γυναίκα, “την οποία διατηρούσε για τα μάτια του κόσμου, αφού μέσα σε αυτήν ένιωθε άβολα”, όπως κατέθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος.

“Ο Νίκος δεν υπήρξε ευτυχής, δεν του άρεσε η ζωή του. Μου έλεγε: Γιατί να με κάνει η φύση έτσι και να αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με λούμπεν στοιχεία”, επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Σφυρικίδης.

“Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά άντρες, που δε γυρίζει κανείς να τους ρίξει ματιά. Ήταν παθητικός ομοφυλόφιλος και προσπάθησε να αλλάξει τη φύση του με την κοκαΐνη και να γίνει σύμβολο του σ@χ”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share