Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Τέτα Καμπουρέλη: «Ήταν πολύ ξαφνικό...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για τον φημολογούμενο αρραβώνα της (Video)

«Όταν είναι θα το μάθετε»

29 Σεπτεμβρίου 2022 14:41
Τέτα Καμπουρέλη: «Ήταν πολύ ξαφνικό...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης (28/9) η Τέτα Καμπουρέλη. Η γνωστή αισθητικός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, ενώ αποκάλυψε πως γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του τραγουδιστή. Παράλληλα, δείτε εδώ τον "άγνωστο" γιος της!

«Ήταν πολύ ξαφνικό, ήρθε το ζεύγος μαζί, μας περιποιηθήκανε πολύ ωραία, μας κεράσανε γλυκά», είπε η Τετά Καμπουρέλη για τα γενέθλια του Θέμη Αδαμαντίδη.

Στη συνέχεια, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τις φήμες των τελευταίων ημερών, που τη θέλουν να αρραβωνιάζεται με τον νέο της σύντροφο, η ίδια δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες. «Όταν είναι θα το μάθετε», αρκέστηκε να πει.

«Αυτό κάνει μια ζωή...» - Δίκασε την Τέτα Καμπουρέλη για την νέα της σχέση ο Βασίλης Γκουρούσης με μια ατάκα

Ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη έχουν ακολουθήσει πια χωριστούς δρόμους στη ζωή, παίρνοντας διαζύγιο μετά την αποφυλάκιση του πρώτου, ο οποίος πάντως δεν το έχει πάρει και πολύ ψύχραιμα.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τον συνάντησε την Παρασκευή 1/7 και ρωτήθηκε τόσο για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Τέτα Καμπουρέλη, αλλά και για την είδηση πως εκείνη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share