Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Το παραδέχτηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Με βοήθησε η στάμπα του ωραίου, αλλά...»

Τι έλεγε πριν καιρό;

27 Σεπτεμβρίου 2022 10:50
Το παραδέχτηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Με βοήθησε η στάμπα του ωραίου, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Βασίλης Μπσιμπίκης, είχε βρεθεί πριν μερικά χρόνια στο στούντιο του THETOC και είχε ανοίξει την καρδιά του για τη ζωή και τη δουλειά του. Τότε ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η Λέξη που δε λες», η οποία είχε ως κεντρικό θέμα τον αυτισμό ενός παιδιού και τη διαχείριση από τους γονείς του. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για τους γονείς του.

Εσύ Βασίλη έχεις παιδιά; Αν σου έλεγαν να διαλέξεις, να μην κάνεις ποτέ παιδί ή να μεγαλώσεις ένα αυτιστικό παιδί, τι θα διάλεγες;

«Δύσκολη ερώτηση, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αν γεννιόταν με αυτισμό σίγουρα θα αποδεχόμουν το γεγονός, θα προσπαθούσα να μπω στον κόσμο του και να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο χαρούμενο κι ευτυχισμένο».

Βασίλης Μπισμπίκης

Στην Ελλάδα τελικά μπορεί να πετύχει η συλλογικότητα;

«Με την κρίση κι όλο αυτό που μας συμβαίνει πίστευα ότι στην Ελλάδα θα υπήρχε μια κάποια αλληλεγγύη. Δυστυχώς υπάρχει μεγαλύτερη ανθρωποφαγία, γινόμαστε πιο σκληροί, πιο εγωΐστές, αλλά σε πολύ μικρές ομάδες ίσως και να γίνεται».

Σ' έχει βοηθήσει στην καριέρα σου η «σφραγίδα» του ωραίου;

«Προφανώς και μ' έχει βοηθήσει η "στάμπα" του ωραίου. Σίγουρα μου άνοιξε κάποιες πόρτες στα πρώτα μου βήματα. Κι οι ρόλοι που έπαιζα ήταν ρόλοι του ωραίου, του "γκόμενου". Δεν επαναπαύτηκα, όμως, σ' αυτό. Δούλεψα πολύ πάνω στην τέχνη μου. Και τώρα δεν με ενοχλεί αυτή η σφραγίδα. Δεν νομίζω ότι την έχω κιόλας. Δεν έχω στίγμα, δεν ανήκω κάπου. Οι περισσότεροι με θεωρούν καλό ηθοποιό και με παίρνουν όχι γιατί έχω το στίγμα του ανθρώπου που παίζω σε σαπουνόπερες. Βέβαια ένας παραγωγός με πήρε σε μια κουλτουριάρικη παραγωγή επειδή είχα παίξει στα "Μυστικά της Εδέμ". Δεν τον ένοιαζε που είχα παίξει στο "Λεωφορείον ο Πόθος"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share