ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Έγινε γνωστό λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο παντρεμένοι: Η απόλυτη ευτυχία για Τόνια Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια

Έγινε γνωστό λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο παντρεμένοι: Η απόλυτη ευτυχία για Τόνια Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βιώνουν την απόλυτη ευτυχία, κοντεύοντας να κλείσουν έναν χρόνο παντρεμένοι, με τους δύο να είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Ζουν τον έρωτά τους κάθε στιγμή, σε κάθε τόπο και κάτω από κάθε συνθήκη. Έπειτα από ένα μοναδικό καλοκαίρι, με ταξίδια και πολλή μουσική, οι δυο τους βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγούδησε στην Περαία και η σύντροφός του επισκέφθηκε τη ΔΕΘ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στον χώρο του κινηματογράφου.

Αν και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί, τόσο η ηθοποιός όσο και ο τραγουδοποιός είχαν την ευκαιρία να… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου