Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είχε να μοιάσει η Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτοί είναι οι γονείς της - Από πού κατάγεται (photos)

Απίστευτη ομοιότητα!

26 Σεπτεμβρίου 2022 09:01
Είχε να μοιάσει η Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτοί είναι οι γονείς της - Από πού κατάγεται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το νέο talk of the town μετά την εμφάνισή της και τις επικές ατάκες στο GNTM 5.

Αφού έγινε γνωστό πως θα συμμετέχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για την ανατρεπτική της εμφάνιση! Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη μίμηση της από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Έγινε γνωστή ως “το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι” και δημιούργησε το κίνημα #unibrowmovement.

Ωστόσο δεν αισθανόταν πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση με σήμερα. Ως φυσική ξανθιά, τα φρύδια της, αρχικά, ήταν ανοιχτόχρωμα.

μητέρα Σοφίας Χατζηπαντελή

«Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouTube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μού προέκυψαν μαύρα. Ο αδερφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα». Πριν από κάποιους μήνες η Σοφία είχε προειδοποιήσει τους followers της στο Instagram ότι θα προχωρούσε σε μία αλλαγή. Το μυαλό όλων πήγε στα φρύδια της, αλλά το μοντέλο απλώς έβαψε μαύρα τα μέχρι τότε κατάξανθα μαλλιά της, φέρνοντάς τα στην ίδια απόχρωση με το φρύδι!», έχει πει η ίδια.

Παρακολουθώντας την καριέρα της και το Instagram account της πέσαμε πάνω σε μια φωτογραφία που έχει ποζάρει με τη μητέρα της μείναμε με το στόμα ανοιχτό καθώς οι δυο γυναίκες είναι ολόιδιες.

Μάλιστα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η μητέρα της από τη Βρετανία

γονείς σοφίας χατζηπαντελή

GNTM 5: «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» - Άγριο κράξιμο στην Σοφία Χατζηπαντελή

Η Ραμόνα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου, όπου μίλησε για τις κόρες της, την Έλενα Γαλύφα, τη Σοφία Χατζηπαντελή και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Με την ευκαιρία δείτε ποιος είναι ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Ως μαμά είμαι στοργική, πολύ… Τσαουσέσκου, αυστηρή. Η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ.

Δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου. Δεν είμαι σε σχέση, αλλά είμαι πολύ καλά με εμένα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή είπε στη συνέχεια: «Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω.

Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.

Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις. Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί».

Κλείνοντας, η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει στο My Style Rocks, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα».

Δείτε το βίντεο


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share