Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Είναι παιδάκια...»: Καταπέλτης η Δωροθέα Μερκούρη για την κόρη της, Γαία και τον Άγγελο Λάτσιο

Τι αποκάλυψε για το ειδύλλιό τους;

23 Σεπτεμβρίου 2022 12:37
«Είναι παιδάκια...»: Καταπέλτης η Δωροθέα Μερκούρη για την κόρη της, Γαία και τον Άγγελο Λάτσιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τον τελευταίο καιρό, αν και η σχέση τους έχει την ιδιαιτερότητά της, καθώς η μητέρα της υπήρξε σε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο, νυν σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη. Με την ευκαιρία δείτε με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά ο Άγγελος Λάτσιος.

Πρόσφατα η Δωροθέα Μερκούρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας. Το πρώην μοντέλο, μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση της κόρης της Γαίας Μερκούρη με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

Τα σχόλια της Μερκούρη για τη σχέση Γαίας - Άγγελου

«Δεν φοβάμαι για αυτά τα πράγματα είναι παιδάκια για εμένα. Δεν βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό βλέπω δυο παιδιά τα οποία περνάνε πολύ ωραία μαζί αυτό. Δεν βλέπω αυτά που γράφουν αυτά που λένε. Καμία φορά μου τα στέλνουν κάτι φίλοι μου και βάζω τα γέλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

Οι τρυφερές δηλώσεις για τα παιδιά της

«Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια κι όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό από ταβέρνα. Μου αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα, αλλά η απλή ελληνική κουζίνα. Και οι κόρες μου μαγειρεύουν. Ειδικά η μεγαλύτερη, η Ηλέκτρα, μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει και είναι πολύ ωραίο αυτό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη που έχει πάρει το δρόμο της και μεγαλώνει και παίρνει ευθύνες. Είναι πολύ ωραίο τα παιδιά να ανοίγουν τα φτερά τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share