Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το κράξιμο της Μαρίκας Μητσοτάκη στον Κώστα Μπακογιάννη: «Βγες έξω από το σπίτι μου...»

«Μαρίκα, ασ’ το το παιδί...»

21 Σεπτεμβρίου 2022 12:58
Το κράξιμο της Μαρίκας Μητσοτάκη στον Κώστα Μπακογιάννη: «Βγες έξω από το σπίτι μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό που φανερώνει την επιβλητικότητα, την αυστηρότητα και την περηφάνια που ένιωθε για τις επιλογές της οικογένειάς της η Μαρίκα Μητσοτάκη, γίνεται γνωστό μετά χρόνια που «έχει φύγει», και το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο εγγονός της και Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Με την ευκαιρία δείτε τι κάνει ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη στη γιαγιά του, Ντόρα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εν λευκώ» πριν καιρό, ο Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε ένα σκηνικό που είχε διαδραματιστεί στη δεκαετία του ’90, σε ένα οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά.

«True story, δεκαετία ’90 εγώ είμαι 18 χρονών, μία Κυριακή όπου στο σπίτι γίνεται πολιτική συζήτηση. Κάποια στιγμή λέω εγώ κάτι δικά μου, σηκώνεται έξαλλη η γιαγιά μου, η οποία ήτανε γκράντε, μεγαλοπρεπής σε ότι έκανε και σε ότι έλεγε, και μου φωνάζει: «Κομμουνιστή, βγες έξω από το σπίτι». Παγώνω εγώ και πάλι καλά επενέβη ο παππούς μου, (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης), και της λέει «Μαρίκα, ασ’ το το παιδί να τελειώσει το φαγητό και μετά τον διώχνεις».

Μαρίκα Μητσοτάκη Κώστας Μπακογιάννης

Μας «κούφανε» ο Κώστας Μπακογιάννης: «Καμιά φορά μου έρχεται να κάνω μπάφο στα οικογενειακά τραπέζια»

Κόντρα στους πολιτικούς που επιμένουν ακόμα να μιλάνε με ξύλινη γλώσσα, την οποία καταλαβαίνουν μόνο οι ίδιοι, ο Κώστας Μπακογάννης δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στην “Ελληνοφρένεια” πριν μερικά χρόνια.

Και ακριβώς επειδή ήξερε ότι απευθύνεται σε μία σατιρική εκπομπή, μίλησε με χιούμορ, τρόλαρε αρκετές φορές τον εαυτό του, δίνοντας σίγουρα την πιο ανατρεπτική συνέντευξη της ζωής του.

Δείτε επίσης: «Όταν είναι μπροστά το παιδί αλλάζω...» - Η δραματική αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για το γιο με τον Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και το παιδί

«Έχουμε μια ανησυχία γι’ αυτό το παιδί. Επειδή το είχε η Σία στην κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί»

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο μπάφος

Μαγειρεύει η Ντόρα;

Χμμ… Αρνούμαι να απαντήσω για λόγους προσωπικής αυτοπροστασίας. Δεν μιλάω!

Σου έδεινε σσσοκολατάκια;

Έχεις ένα θέμα με τη Ντόρα; Υπάρχει ένας έρωτας; Θέλω να το εξομολογηθείς στην κάμερα. Κοίτα την κάμερα και πες της αυτό που νιώθεις!

Μπάφο έχεις κάνει;

Ναι, Ναι λοιπόν είναι αλήθεια.

Κάνεις ακόμα;

Όχι

Στα οικογενειακά τραπέζια;

Έχω αισθανθεί μερικές φορές την ανάγκη! Αλλά δεν το έχω κάνει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share