Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Κάτιας Δανδουλάκη: «Δεν υπάρχει περιθώριο...»

Τι εξομολογήθηκε;

19 Σεπτεμβρίου 2022 18:01
«Βόμβα» Κάτιας Δανδουλάκη: «Δεν υπάρχει περιθώριο...»
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε μετά από καιρό για τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής της. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι η δίαιτα που ακολουθεί η ηθοποιός.

Η αγαπημένη ηθοποιός και θιασάρχης, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική της συνέντευξη ιδιαίτερα ανανεωμένη και μίλησε για το πώς η ίδια προσέγγισε τον καλλιτεχνικό χώρο και έγινε τελικά ηθοποιός.

«Είχα πει ότι αν δεν κάνω για το θέατρο, θα το εγκαταλείψω» είπε η Κάτια Δανδουλάκη και όταν ρωτήθηκε για τα χρόνια που το υπηρετεί, η ίδια αποκρίθηκε πως είναι στο θέατρο ενεργή εδώ και πενήντα χρόνια.

Η ίδια πρόσθεσε μιλώντας για την επιτυχία ή την αποτυχία στη δουλειά: «Δεν υπάρχει περιθώριο στο να μην πετύχεις. Μπορεί να αργήσεις. Μπορεί να μη σου έρθει κατευθείαν η ευκαιρία... Δεν υπάρχει δικαιολογία».

Δείτε το βίντεο

«Δεν ήταν επιλογή μου...» - Μίλησε για την εγκυμοσύνη της η Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για την προσωπική της ζωή, αλλά όποτε το κάνει έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις.

Από το 1996 και για δέκα χρόνια υπήρξε παντρεμένη με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος απεβίωσε το 2006. «Δε φανταζόμουν ότι η στεναχώρια μπορεί να έχει τόσο βάθος. Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου, δεν ήξερα ποια είμαι», είχε δηλώσει για τη μεγάλη αυτή απώλεια, μιλώντας ακόμη και για την κατάθλιψη.

Η εξομολόγηση της Δανδουλάκη για το λόγο που δεν έκανε παιδί

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος με τον σύζυγό της, ωστόσο η εγκυμοσύνη αυτή δεν ευδοκίμησε. «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδί. Δεν ήταν επιλογή μου, ήταν επιλογή των συνθηκών. Το ήθελα πάρα πολύ, γιατί ο Μάριος Πλωρίτης ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που θα ήθελα με αυτόν να έχω παιδί.

Δεν ήθελα ένα παιδί γενικώς. Ήθελα ένα παιδί με αυτόν τον άντρα. Όταν λοιπόν δεν μπόρεσα να το έχω… Υπήρξε εγκυμοσύνη, αλλά αυτά είναι πολύ λεπτά πράγματα. Είναι και θέμα τύχης. Καμιά φορά το άγχος δεν σε αφήνει να το κάνεις», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο παρελθόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share