Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάρης Βαρθακούρης: Έξαλλος με δημοσίευμα για τη σύζυγο του, Αντελίνα - «Ρε αρχιπανίβλακες...»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

15 Σεπτεμβρίου 2022 17:41
Χάρης Βαρθακούρης: Έξαλλος με δημοσίευμα για τη σύζυγο του, Αντελίνα - «Ρε αρχιπανίβλακες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είδε στο διαδίκτυο δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως έγκυο λίγο πριν κλείσει τα 40!

Ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης, αντέδρασε, όχι μόνο με την είδηση αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν μια γυναίκα κοντά στα 40 με δύο παιδιά.

«Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;» έγραψε ενοχλημένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

ανάρτηση Χάρη Βαρθακούρη για δημοσίευμα

Μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΙ η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της, κάνοντας ωστόσο συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εξομολογείται: «Πέρασα μια επεισοδιακή και δύσκολη γέννα...»

H Aντελίνα Βαρθακούρη ήταν καλεσμένη πριν μερικούς μήνες στην εκπομπή «Μαμα-δες» και την Ζωή Κρονάκη και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: «Η κόρη μου γεννήθηκε πρόωρα, 8 μηνών και ήταν 1.100. Ήταν μια εγκυμοσύνη η οποία ήταν μια χαρά και ξαφνικά ένιωθα πόνους κοντά στον όγδοο μήνα. Και επειδή πάντα αυτά θέλω να τα βιώνω μόνη μου, χωρίς να αγχώνω τους γύρω μου, πήγαινα μόνη χωρίς τον Χάρη στους γιατρούς».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έδωσε στεγνά» Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη - «Με το που φτάνω...»

Και πρόσθεσε: «Πέρασα μια γέννα επεισοδιακή, δύσκολη αλλά και πολύ γλυκιά γιατί ήταν ένα ταξίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Με άλλαξε σε πολλά σαν άνθρωπο».

Και υπογράμμισε: «Όλο αυτό το βίωσα με μεγάλο στρες γιατί θα μπορούσα να είχα πάθει μια ρήξη και ο γιατρός φοβόταν για τη δική μου τη ζωή αλλά και του παιδιού».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share