Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έδωσε στεγνά» Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη - «Με το που φτάνω...»

Τι αποκάλυψε;

2 Σεπτεμβρίου 2022 15:34
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έδωσε στεγνά» Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη - «Με το που φτάνω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ιστορία από τον γάμο της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη τον χειμώνα του 2013 είχε μοιραστεί παλιά με το τηλεοπτικό κοινό η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day είχε αποκαλύψει πως είχε μια ατυχία με το φόρεμά της στη δεξίωση που πραγματοποίησε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι καλεσμένοι να την κοιτάζουν… κάπως!

Δείτε επίσης: Αυτή είναι 37 κι εκείνος... - Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη

«Είμαι λεχώνα από τη Νάγια και γενικά έχω πάρει κι εγώ τα κιλά μου από την εγκυμοσύνη. Μετά από λίγο έμεινα κι έγκυος στη Μαίρη. Προσπαθούσα λοιπόν, να μπω σε ένα φουστάνι, στο οποίο δεν χωρούσα. Μου κουμπώνει με το ζόρι, είναι χειμώνας. Με το που φτάνω στο πάρτι, σκάει όλο το φερμουάρ του φουστανιού, με αποτέλεσμα σε όλη τη δεξίωση να κυκλοφορώ με το παλτό. Στο μπουφέ με το παλτό, στον χορό με το παλτό… Είμαι σε όλο τον γάμο με ένα παλτό και με κοιτάνε σαν την τρελή του χωριού» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μυθική αλλαγή μετά την απώλεια κιλών: Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά από 1 χρόνο!

Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο η Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς ήθελε να ξεκουραστεί, να βάλει τις σκέψεις της σε μια τάξη και να αποφασίσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Όλον αυτόν τον καιρό όμως έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις αναρτήσεις της στα social media και κρατά γενικότερα ένα αρκετά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, η Αντελίνα έχει κάνει και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς αποχωρίστηκε...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share