Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Λάκης Λαζόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε το «Αλ Τσαντίρι»

Τι εξομολογήθηκε;

12 Σεπτεμβρίου 2022 12:47
Τα αποκάλυψε όλα ο Λάκης Λαζόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε το «Αλ Τσαντίρι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ κι αν θα επέστρεφε ξανά με κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε επίσης: Η «αχίλλειος πτέρνα» του Λάκη Λαζόπουλου: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του, Μαριέλλη - Με τι ασχολείται (photos)

«Τώρα δεν έχω καμία διάθεση. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμία διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μιλήσω» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το βίντεο

Θα τους μπερδεύατε και εσείς: Αυτός είναι ο άγνωστος αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου (photo)

Αν μη τι άλλο ο Λάκης Λαζόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της Ελλάδας, ειδικά με την πολύχρονη προβολή του μέσω του «Αλ Τσαντίρι».

Με καταγωγή από τη Λάρισα και σπουδές στη Νομική ο ίδιος δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει δικηγόρος και στράφηκε στην υποκριτική. Αυτή του η απόφαση μάλιστα τον έφερε σε ρήξη με τον πατέρα του.

Ο ίδιος κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ωστόσο σε μια σπάνια εμφάνισή του πριν λίγα χρόνια βρέθηκε στο πλευρό του ο αδελφός του.

Ο λόγος για τον Κώστα Λαζόπουλο, που είναι το δεξί του χέρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τη δεκαετία του '90 που έκανε τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Τα δύο αγαπημένα αδέρφια είχαν βρεθεί πριν τρία χρόνια στην πρεμιέρα της παράστασης «Ζωή Χαρισάμενη» στο «Από Μηχανής Θέατρο».

Δείτε τη φωτογραφία:

αδελφός Λάκη Λαζόπουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share