Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιστροφή στις ρίζες για τον Λάκη Λαζόπουλο: Αυτό είναι το πατρικό του σπίτι στη Λάρισα (photos)

Πλέον δε ζει κανένας από τους γονείς του

18 Ιουλίου 2022 16:04
Επιστροφή στις ρίζες για τον Λάκη Λαζόπουλο: Αυτό είναι το πατρικό του σπίτι στη Λάρισα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πατρικό του σπίτι στη Λάρισα είχε βρεθεί πριν δύο χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε μοιραστεί τότε μαζί μας φωτογραφίες από το πατρικό του σπίτι, το σπίτι όπου μεγάλωσε αλλά και φωτογραφίες από τους αγαπημένους του γονείς. Την λατρεμένη του μαμά Ριρίκα στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία αλλά και στον μπαμπά του Μήτσο.

Δείτε επίσης: Αδιανόητη ιστορία: Έτσι η Αλίκη Βουγιουκλάκη έσωσε τον Λαζόπουλο και έγινε πρωτοσέλιδο

Ο Λάκης μας έδειξε το σαλόνι του του σπιτιού του αλλά και μια παλιά φωτογραφία των γονιών του γράφοντας:

Λαζόπουλος σαλόνι πατρικό Λάρισα

Λαζόπουλος πατρικό τραπεζαρία

“Μπαμπας και η μαμα! Υπηρξαν! Ο Μητσος και η Ριρικα.
Εκείνος υπάλληλος στην Ένωση Γεωργικών συναιτερισμων.
Εκείνη καθαρίστρια σε μικρο νοσοκομείο μέχρι την πρώτη της εγκυμοσύνη!

γονείς Λάκη Λαζόπουλου

«Ηλεκτροσόκ» για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Λιποθυμούσα στα μαγαζιά, ο ψυχίατρος μου...»

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά ήταν καλεσμένος πριν λίγους μήνες ο Λάκης Λαζόπουλος και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Σε ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξης, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρεται στην περίοδο που λόγω των κρίσεων πανικού του χρειάστηκε να πάρει ψυχοφάρμακα.

Δείτε επίσης: Το σοκ του Λάκη Λαζόπουλου μετά το θάνατο του πατέρα του - «Να στρώσεις τον κ@λο σου...»

Ο Λάκης τονίζει στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day: «Θυμάμαι τον κύριο Στεφανή που ήταν ψυχίατρος, υφυπουργός Υγείας. Είχα πάει κάποια φορά και του έλεγα ότι δε μπορώ να μπω σε αεροπλάνο, πάω σε ένα μαγαζί και λιποθυμάω, είχα κρίσεις πανικού. Έχω πάει σε γενέθλια φίλης μου και επειδή ήταν πολύ χωμένη μέσα, είδα όλο αυτόν τον κόσμο που έπρεπε να περάσω απ’ έξω και λέω «άστο με πιάνει κάτι».

Θυμάμαι λοιπόν τον κύριο Στεφανή που μου είπε: «μπορώ να στο θεραπεύσω, τα φάρμακα θα τα πάρεις αλλά ποτέ δε θα ξαναγράψεις το ίδιο καλά”. Αν το μεγεθύνεις ένα πράγμα, αρχίζει να σου μοιάζει λίγο πιο αστείο απ΄ ότι είναι. Επειδή ο φόβος είναι που σου δημιουργεί κάτι μεγάλο, όταν το μεγαλώνεις μικραίνει ο τρόπος που μπαίνει μέσα σου»!

Σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στο Mega καλημέρα, είπε: «είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση όμως ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα».

«Νομίζω ότι αυτά που είχα να της έδωσα, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα. Το όνειρο της όπως το είχε φανταστεί σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ» πρόσθεσε στην Αννίτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share