Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άφαντος ο Άγγελος Λάτσιος: Η νέα φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη με το γιο του Γιάννη Βούρου

Καλοπερνάνε...

12 Σεπτεμβρίου 2022 12:15
Άφαντος ο Άγγελος Λάτσιος: Η νέα φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη με το γιο του Γιάννη Βούρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Δείτε επίσης: Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!

Παρ΄ όλα αυτά η Γαία Μερκούρη, εκτός από τον Άγγελο Λάτσιο φαίνεται πως γνωρίζει ακόμα έναν διάσημο νεαρό. Ο λόγος για τον μικρό γιο του Γιάννη Βούρου, Αλέξη, με τον οποίο είναι φίλοι χρόνια.

Μάλιστα, στις τελευταίες της φωτογραφίες ποζάρει μαζί του μετά από ένα ξέφρενο πάρτι.

Έχει τον τρόπο της η Γαία Μερκούρη: Αυτό το σπίτι παίρνει «προίκα» ο Άγγελος Λάτσιος

Η μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, βρήκε ένα πανέμορφο σπίτι στην Πλάκα πριν 8 χρόνια και με πολλή δουλειά κατάφερε να το φτιάξει και να μείνει με τις δυο κόρες της και τις τρεις γάτες της.

κουζίνα δωροθέα μερκούρη

Η ηθοποιός με την ιταλική φινέτσα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας ανοίγει την κουζίνα του σπιτιού της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο τις σπεσιαλιτέ της.

πλάκα μπαλκόνι δωροθέα μεκρούρη

Το δικό της βασίλειο είναι εκεί αφού λατρεύει την μαγειρική. Η γοητευτική ηθοποιός έχει διακοσμήσει την vintage κουζίνα της με τέτοιο τρόπο που θυμίζει trattoria. Σκόρδα, κοφίνια αποξηραμένες καυτερές πιπεριές συμπληρώνουν τον διάκοσμο της παραδοσιακής κουζίνας.

μπάνιο σπίτι δωροθέα μερκούρη

Στα μεγάλα παράθυρα με θέα την Ακρόπολη, έχει φτιάξει τον δικό της κήπο με αρωματικά φυτά που τα χρησιμοποιεί στην μαγειρική.

Το σαλόνι του σπιτιού με τα ξύλινα πατώματα, το μαρμάρινο τζάκι, τις γκραβούρες και τους πίνακες ζωγραφικής τοποθετημένους στο πάτωμα, δίπλα στην μεγάλη βιβλιοθήκη με τα εκατοντάδες βιβλία, μαρτυρά πως οι ένοικοι του σπιτιού λατρεύουν την Τέχνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share