Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Βρίσκεται στα 57 του χρόνια κι εκείνη... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδας Καρύδη

Για την ηθοποιό δεν το περιμέναμε...

9 Σεπτεμβρίου 2022 14:08
Βρίσκεται στα 57 του χρόνια κι εκείνη... - Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας Θοδωρή Αθερίδη και Σμαράγδας Καρύδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και να μην κρύβουν την ευτυχία τους.

Η σχέση τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη και το καταλαβαίνει κανείς από το γεγονός, ότι ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο, Ελένη Γκασούκα, με την οποία έχει και μια κόρη, την Φωτεινή, κάτι που δεν έχει σκοπό να κάνει η Καρύδη αποτελώντας παράδειγμα με τα λόγια της.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως, μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Για αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Την θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Με την Ελένη μας ένωσε ακόμη περισσότερο το εγγόνι. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη. Είμαστε δύο παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί», έχει πει ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τη δήλωση αυτή, η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών και έχω πει όχι, γιατί δεν ήταν στα ενδιαφέροντα μου. Μας έχουν προτείνει να κάνουμε εκπομπή με τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα μαγκαζίνο, δεν το πολυσκεφτήκαμε, είπαμε όχι. Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, γιατί με ξέρουν οι άνθρωποι στα κανάλια, δεν μπορώ την ταλαιπωρία καθόλου. O Θοδωρής είναι από τους πιο καλούς συνεργάτες που μπορείς να έχεις. Ο Θοδωρής δεν έχει καθόλου φοβία της έκθεσης, που εγώ έχω. Με αγχώνει πολύ η έκθεση ακόμη και τώρα. Γιατί να με ενοχλεί που δεν έχει πάρει διαζύγιο ο Θοδωρής; Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε να κάνω παιδιά. Μου έχει τύχει να συγχωρέσω την απιστία, νομίζω δεν θα το έκανα πια».

Η διαφορά ηλικίας των δύο ηθοποιών

Όσο για τη διαφορά ηλικίας; Ο Θοδωρής είναι γεννημένος στις 3 Μαΐου 1965, κάτι που σημαίνει πως σήμερα βρίσκεται στα 57 του χρόνια. Η Σμαράγδα Καρύδη, δε, είναι γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1969 και είναι 53 ετών, κάτι που φυσικά δεν της φαίνεται, καθώς σίγουρα θα νομίζαμε πως είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share