Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Πανί με πανί» η χήρα του Γιώργου Τράγκα: Τα... ψίχουλα που της έμειναν στην κατοχή της μετά τη δήμευση της περιουσίας

Η μόνη κληρονομιά που της έχει μείνει

6 Σεπτεμβρίου 2022 11:52
«Πανί με πανί» η χήρα του Γιώργου Τράγκα: Τα... ψίχουλα που της έμειναν στην κατοχή της μετά τη δήμευση της περιουσίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Τράγκας μπορεί να έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από τη ζωή, ωστόσο τα περιουσιακά του έχουν δρομολογηθεί με τέτοιο τρόπο, που οι κληρονόμοι του δεν μπορούν να καρπωθούν όσα απέκτησε ο δημοσιογράφος, με τη Μαρία Καρρά, τη σύζυγό του, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η οικογένεια του Τράγκα, ουσιαστικά, χάνει όλη την αμύθητη περιουσία με ακίνητα σε όλο τον κόσμο, ράβδους χρυσού, μετρητά και πολλά ακόμη. Κι αυτό, γιατί μπήκαν στο στόχαστρο των αρμοδίων οικονομικών Αρχών, με τον δημοσιογράφο μεταξύ άλλων να έχει φτάσει σε σημείο να κλέψει ανιλεώς το Δημόσιο.

Οι διαδικασίες μετά τη δήμευση της περιουσίας και η μόνη κληρονομιά της

Η δήμευση της περιουσίας του παρουσιαστή και ιδιοκτήτη Μέσων Ενημέρωσης, κάπως έτσι, ήταν μονόδρομος, με την Καρρά μάλιστα να έχει κατηγορηθεί για συνέργεια, αν και επιχειρεί να ανατρέψει τις υπάρχουσες αποφάσεις, ώστε να καταφέρει να καρπωθεί την περιουσία του αγαπημένου της.

Προς το παρόν, πάντως, η Μαρία Καρρά έχει μείνει άκληρη και άφραγκη ουσιαστικά. Το μόνο που της έχει απομείνει, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Star Press», είναι τα χωράφια από τον παππού της, που μένουν ελεύθερα, δίνοντάς της τρόπο να τα εκμεταλλευτεί και να αρχίσει να βγαίνει από το αδιέξοδο. Μένει, όμως, να φανεί αν οι δικαστικές της κινήσεις για να ανατρέψει τις εναντίον της αποφάσεις έχουν αποτέλεσμα, ή θα μείνει οριστικά... στον άσο.

Star Press Τράγκας περιουσία Καρρά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share