Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

«Είμαι σε άθλια κατάσταση λόγω...» - Ράκος ο Γιώργος Μαρίνος με τα νέα για την υγεία του!

Δύσκολες ώρες!

3 Σεπτεμβρίου 2022 19:01
«Είμαι σε άθλια κατάσταση λόγω...» - Ράκος ο Γιώργος Μαρίνος με τα νέα για την υγεία του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο, με τις εξελίξεις για την υγεία του να είναι τραγικές. Ο showman, μάλιστα, είχε κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας πριν από περίπου 10 χρόνια.

"Προτίμησα να φύγω από το χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με “φύγουν”. Αλλά έπρεπε να σταματήσω, γιατί μεγαλώνω και δε ήθελα να γίνω ξεφτίλα", δήλωσε ο ίδιος και συνέχισε: "Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια. Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου".

 Γιώργος Μαρίνος φαντάρος

Ο γνωστός showman δε δίστασε επίσης να αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του.

"Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δε ζήτησα τίποτα. Είμαι σε άθλια κατάσταση λόγω της κατάθλιψης που περνάω. Παίρνω φάρμακα και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν".

"Ο Γιώργος Μαρίνος δεν έχει χρήματα για να...": H συγκινητική αποκάλυψη της Άννας Φόνσου

Ο σόουμαν Γιώργος Μαρίνος έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει απομονωμένος και ελάχιστοι γνωρίζουν πως είναι η υγεία του. Η Άννα Φόνσου, η οποία τον φιλοξένησε για λίγο καιρό στο Σπίτι του Ηθοποιού ανέφερε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες πως στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν είναι καλά.

«Τον Γιώργο Μαρίνο δεν τον ήξερα και πολύ καλά, αλλά τον γνώρισα με την αρρώστια του και τον αγάπησα πολύ. Το περιποιηθήκαμε που έκανε την εγχείριση. Ήθελε ο Γιώργος μετά να έρθει στο “Σπίτι του Ηθοποιού” για να μην αισθάνεται μοναξιά, και μετά από δύο μήνες που είπε πρέπει να φύγω. Όπως καταλαβαίνεις εκεί είναι άνθρωποι που δεν έχουν λεφτά. Είναι καλά, τηλεφωνιόμαστε, αλλά από διακριτικότητα δεν τον ρωτάω που μένει. Το σπίτι του δεν ξέρω αν το έχει πουλήσει, αλλά δεν είχε χρήματα για να ζει όπως θέλει ο Γιώργος να ζει και να δίνει, γιατί τα πιο πολλά λεφτά ο Γιώργος τα δίνει. Αλλά για να ζει έχει λεφτά. Αλίμονο! Μας έχει χαρίσει όλα του τα κοστούμια και θα κάνω μία αίθουσα του Γιώργου Μαρίνου» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share