Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Χάρη Βαρθακούρη για Γιάννη Πάριο: «Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

3 Σεπτεμβρίου 2022 13:26
«Βόμβα» Χάρη Βαρθακούρη για Γιάννη Πάριο: «Με τον πατέρα μου δεν μιλάμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 26/03/1975 στην Ελλάδα γεννήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, του οποίου οι γονείς είναι ο Γιάννης Πάριος και η Ντίνα Μαρκοπούλου. Έχει έναν ακόμα αδερφό, τον Θανάση Βαρθακούρη, και δύο ακόμα ετεροθαλή αδέρφια, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Το 2020 τον βρίσκει παρουσιαστή του νέου Big Brother (Ελλάδα) στον ΣΚΑΪ μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έδωσε στεγνά» Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη - «Με το που φτάνω...»

χάρης βαρθακούρης γιάννης πάριος

Χάρης Βαρθακούρης: Η άποψη του Γιάννη Πάριου για την τηλεπαρουσίαση

«Με τον πατέρα μου, όπως έχει εξελιχθεί η ζωή μας, δεν μιλάμε τόσο τακτικά όσο κάποτε. Ο ένας μένει στη Γλυφάδα, ο άλλος στην Κηφισιά και είναι άλλα τα ωράρια μας. Ας είναι καλά η τεχνολογία και το Facetime και βλεπόμαστε. Την ημέρα που είχα το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, είχα να μιλήσω με τον πατέρα μου δυο εβδομάδες και τότε με πήρε τηλέφωνο. Μόλις βγήκα από το ραντεβού τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι μου πρότειναν να παρουσιάσω το «Big Brother». Και εκείνος μου είπε: «Να το κάνεις, αλλά σε παρακαλώ μην προσβάλεις τα παιδιά. Όταν τραγουδάνε δεν θέλω να τους πεις κάτι κακό». Και του απάντησα: «Πατέρα δεν είναι το “Fame Story”, αλλά το “Big Brother”»

Όταν ξεκαθάρισα ποια είναι η εκπομπή, μου είπε να κάνω αυτό που νομίζω. Αν θεωρώ ότι μπορώ να αντεπεξέλθω, το κάνω κέφι, με πληρώνουν καλά, να το κάνω. Σε εκείνο το τηλεφώνημα συζητήσαμε πρώτη φορά για το «Globetrotters».

Τι του είπε όμως ο Γιάννης Πάριος για το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό παιχνίδι; «Μου είπε ότι δεν του αρέσει που τσακωνόμασταν. Και του εξήγησα πως δεν το κάναμε επίτηδες. Όταν από κάθε προορισμό υπάρχει ένα υλικό 60 ωρών και εσύ οφείλεις να με δείχνεις μισή ώρα, δεν μπορείς να με δείχνεις να κρατιέμαι χεράκι χεράκι με τη γυναίκα μου. Μέσα στο 60ωρο λοιπόν, θα υπάρξει ένα στιγμιότυπο έντασης, διότι δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι η πίεση, η κούραση, τα νεύρα, η πείνα. Από ένα σημείο και μετά με όλους αυτούς που είχαμε μπροστά μας όλο το 24ώρο γίναμε οικογένεια και δεν συνειδητοποιείς ότι υπάρχει μια κάμερα και ένα μικρόφωνο.

Όταν βγήκε στον αέρα το συνειδητοποίησα. Τσίνισε λίγο ο πατέρας μου όταν του μετέφεραν τους καβγάδες μας, αλλά του εξήγησα ότι τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα. Είναι και κουτό να κάνεις κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρεις πώς θα εκληφθεί συν ότι σου ορκίζομαι πως θεωρούσα ότι παίχτηκε, κυρίως οι στιγμές έντασης και αψιμαχίας, ως άχρηστο υλικό. Θεωρούσα ότι πήγα να κάνω ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι φιλανθρωπικό», κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης.

.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share