Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ποιος Πάριος; Αυτός ήταν ο πρώτος τραγουδιστής με τον οποίο είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη

«Περάσαμε καλά»

29 Αυγούστου 2022 13:08
Ποιος Πάριος; Αυτός ήταν ο πρώτος τραγουδιστής με τον οποίο είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Άγγελο Διονυσίου, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του, τα τραγούδια που απέρριψε και έγιναν επιτυχίες, αλλά και τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Η ίδια, παράλληλα, δε λησμονεί ποτέ να περνά στιγμές με τα παιδιά της, έχοντας δύο αγόρια από το γάμο με τον Γιάννη Πάριο.

«Μια τραγουδίστρια μου έδωσε το μικρόφωνο σε ένα μαγαζί επειδή ήμουν ο γιος του Στράτου. Για την παρέα και για την πλάκα τραγούδησα και ο επιχειρηματίας μου έκανε πρόταση. Είπα ας το κάνω, για πλάκα», περιέγραψε ο Άγγελος Διονυσίου για το ξεκίνημά του.

«Ο πατέρας μου με άκουσε στις πρόβες αλλά δεν είπε τίποτα. Σπίτι μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου συμβουλευτικά, αλλά να μην περιμένω βοήθεια. Του απάντησα ότι θα του έλεγα το ίδιο πράγμα», ανέφερε για την αντίδραση του πατέρα του.

«Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου. Όταν τραγουδάς με τον πατέρα σου, υπάρχει σύγκριση, και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλύτερος από το original», εξήγησε ο ίδιος.

Ποιος Πάριος; Αυτός ήταν ο πρώτος τραγουδιστής με τον οποίο είχε σχέση η Σοφία Αλιμπέρτη

«Το 1990 ήταν να τραγουδήσουμε μαζί, αλλά δυστυχώς δε προλάβαμε. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Θα με πιάσουν τα κλάματα και θα γίνουμε ρεζίλι. Τραγούδια του δεν ακούω μόνος μου, ποτέ», συνέχισε συγκινημένος.

«Όταν τραγουδάω τραγούδια του δε σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο Στράτος, γιατί δε θα μπορέσω να τα τραγουδήσω. Πάντα λέω στα προγράμματά μου το “Άκου βρε φίλε”», εξήγησε ο Άγγελος Διονυσίου, ενώ αναφερόμενος στον αδερφό του, Στέλιο, και στο δικό του ξεκίνημα στο χώρο του τραγουδιού αποκάλυψε ότι «Το Στέλιο τον πήγα εγώ στη ΜΙΝΟS. Τότε αποφάσισα να μη κάνω δισκογραφία για 3 χρόνια γιατί δε γινόταν να είναι δυο Διονυσίου στην αγορά».

Ο Άγγελος Διονυσίου αναφέρθηκε και σε τραγούδια που απέρριψε και έγιναν επιτυχίες.

«Το “Παράπονό μου” το ζήτησα από τον Πάριο όταν μου το έπαιξε στην κιθάρα για να μου δείξει τα τραγούδια που θα βάλει στο δίσκο του. Έχω απορρίψει τον “Χιονάνθρωπο” που το είπε μετά ο Δημήτρης Μητροπάνος. Με το Φοίβο ήταν να συνεργαστώ πολλά χρόνια πριν. Το “Χαμένα” της Καίτης Γαρμπή ήταν να το πω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Άγγελος Διονυσίου αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, όταν και οι δύο ήταν πολύ νέοι.

«Με τη Σοφία βρεθήκαμε στο θέατρο. Τη γνώρισα εκεί, όπου τραγουδούσα και εγώ. Ήμασταν πιτσιρίκια. Κάναμε παρέα. Ήταν μια ωραία εποχή, περάσαμε καλά», είπε.

«Έλεγα ότι δε θα παντρευτώ ποτέ και έκανα τρεις γάμους», είπε γελώντας ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται στο Eliot στο Κολωνάκι.

«Ετοιμάζω αυτές τις μέρες μια φανταστική μπαλάντα και έπεται και συνέχεια», αποκάλυψε κλείνοντας ο Άγγελος Διονυσίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share