Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μαρτύρησε το απίστευτο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι συνέβη;

29 Αυγούστου 2022 07:45
Τα αποκάλυψε όλα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μαρτύρησε το απίστευτο περιστατικό με τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο διάστημα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά» φιλοξένησε στο πλατό μεταξύ άλλων τον καλό του φίλο, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του «The 2night show» δεν έχασε καιρό και έσπευσε να «πειράξει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, δίνοντάς του χαιρετίσματα από τη Δ' ΔΟΥ Αθηνών.

Δείτε επίσης: Σοβαρό χειρουργείο για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Του αφαίρεσαν...

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος τον σύστησε ως συμπαρουσιαστή και τιμώμενο πρόσωπο και ο Αρναούτογλου παίρνοντας τον λόγο είπε: «Είναι ο μόνος άνθρωπος που έπρεπε να πληρώσει 1.264 ευρώ στην Εφορία και εκείνος κατέθεσε 12.640 ευρώ», σφίγγοντας το χέρι του Παπαδόπουλου. Προφανώς, ο Γρηγόρης έκανε χιούμορ με την αφηρημάδα του ηθοποιού, ο οποίος απάντησε γελώντας: «Έχω κάνει πολλές τέτοιες "ντροπές", είμαι ακατάλληλος».

Δείτε το βίντεο

Πόσο χρονών είσαι άραγε Σπύρο Παπαδόπουλε; Δεν του φαίνεται καθόλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, ο οποίος έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, τόσο μέσα από τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει όσο και μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του "Στην Υγείας μας Ρε Παιδιά".

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, βρίσκεται πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και μαζί του έχουμε μεγαλώσει. Ωστόσο, τα χρόνια περνάνε και δεν το καταλαβαίνουμε.

Πόσο χρονών είσαι άραγε Σπύρο Παπαδόπουλε; Δεν του φαίνεται καθόλου

Άραγε πόσο χρονών είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1955, επομένως είναι 67 χρονών, ακόμα και αν δεν του φαίνεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share