«Πλήγωσε» αγαπημένο του πρόσωπο ο Νίκος Μουτσινάς – «Δεν επικοινωνούν πια…»

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει βρεθεί τελευταία σε μια κόντρα με τη Μαρία Ηλιάκη, που αποτελεί μην αγαπημένο του πρόσωπο, αλλά αίφνης δεν τα πάνε καλά.
Αυτό συνέβη μετά την αποκάλυψη της παρουσιάστριας ότι δε δέχτηκε ποτέ τηλεφώνημα με ευχές ή κάποιο δώρο για τη γέννηση της κόρης της από τον «Μούτσι».
Η αλήθεια για τη σχέση τους
Για τη σχέση των δύο πρώην συνεργατών και… φίλων ρωτήθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική «Βάνια» από το Καλό Μεσημεράκι.
«Δεν έχω ιδέα! Δεν νομίζω πως έχασαν κάτι για να το ξαναβρούν. Απλά δεν επικοινωνούν τόσο συχνά όσο παλαιότερα. Δεν έχουν κάτι μεταξύ τους. Δεν το γνωρίζω τουλάχιστον… Εγώ θα βάλω τον Νίκο να στείλει δώρο στη Μαρία; Θα στείλω εγώ στη Μαρία από εμένα ένα δώρο», δήλωσε στην κάμερα η ηθοποιός.
Όσον αφορά στη φιλία της με τον Νίκο Μουτσινά, που ξεκίνησε ακόμη μια κόντρα, και τη Ζέτα Μακρυπούλια, η Ματίνα Νικολάου παραδέχτηκε: «Έχω στηρίξει και τον Νίκο και τη Ζέτα στις δύσκολες στιγμές. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, όχι μόνο στους χωρισμούς μας, αλλά και σε πολλά θέματα που μας απασχολούν».
«Είναι η ιδανική σχέση…» – Σούσουρο με την αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά
Ο Νίκος Μουτσινάς πολλές φορές έχει αναφερθεί στα θέματα των σχέσεων, με τον ίδιο να αναφέρεται στο τι θα ήταν το ιδανικό για εκείνον.
Ο γνωστός παρουσιαστής, άλλωστε, πολλές φορές έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης για τα προσωπικά του, χωρίς εκείνος να αποκαλύπτει πολλά, αλλά τουλάχιστον έδωσε ένα προφίλ του τι θα ήθελε.
Τα λόγια του Μουτσινά για την τέλεια σχέση
«Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά.
Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη “ρέει”» εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.






0 ΣΧΟΛΙΑ