Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας: Το καυτό φιλί της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Υπέροχο ζευγάρι!

22 Αυγούστου 2022 18:39
Σε πελάγη ευτυχίας: Το καυτό φιλί της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο χαρούμενη και πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού πρώτα πέρασε από Μύκονο και Γύθειο, μαζί με τον σύζυγος της Φίλιππο Μιχόπουλου και τα δύο της παιδιά ( δες εδώ τα παιδιά της Αθηνάς να παίζουν στη θάλασσα ).

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη και να περνάει υπέροχα στο νησί, πράγμα που επιβεβαιώνει και η υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε σε instagram story της με τον Φίλιππο, στο οποίο δίνει ένα καυτό φιλί.

Το γνωστό ζευγάρι μοιράζεται τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Κρήτη παρέα με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Σε πελάγη ευτυχίας: Το καυτό φιλί της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο δροσερό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Η πανέμορφη ηθοποιός, παρουσιάστρια και influencer, Αθηνά Οικονομάκου, έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλοκαιρινό μακιγιάζ της, σε γήινους και μπρονζέ τόνους!

Άφησε την να σου δώσει το δικό της #makeupinspo για ένα τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τυχερός ο Μιχόπουλος: Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με κόκκινο μαγιό... σκέτη κόλαση

How to

Αφού απλώσεις την αντηλιακή σου κρέμα και απορροφηθεί καλά πέρασε από όλη την επιδερμίδα σου λίγο υγρό makeup, που θα σου χαρίσει κάλυψη. Στη συνέχεια εφάρμοσε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια καφέ σκιά με ματ τελείωμα δημιουργώντας ένα ανάλαφρο smokey eye look. Συμπλήρωσε με μαύρη μάσκαρα και μετά άπλωσε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα κατά μήκος των ζυγωματικών σου. Για τα χείλη προτίμησε ένα ματ κραγιόν σε απαλή καφέ απόχρωση. Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου σχημάτισε δύο πλεξίδες, στο δεξί και αριστερό τμήμα των μαλλιών σου, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά. Μόλις τελειώσεις πέρασέ τες γύρω από το στεφάνι και στερέωσε καλά με μερικά τσιμπιδάκια. Για τέλειο κράτημα ψέκασε με μια δυνατή λακ μαλλιών.

Tip: Επίλεξε ένα γαλάζιο βερνίκι νυχιών για το μανικιούρ σου, που θα απογειώσει κυριολεκτικά το bohemian look σου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share