Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023

Κανένας Ντέμης και κανένας Μπισμπίκης: Η άγνωστη πρώτη μεγάλη σχέση της Δέσποινας Βανδή κι έφτασε κοντά στο γάμο πριν παντρευτεί τον Νικολαΐδη (photo)

Ο λόγος που στο τέλος δεν ανέβηκαν τα σκαλιά

20 Αυγούστου 2022 08:04
Κανένας Ντέμης και κανένας Μπισμπίκης: Η άγνωστη πρώτη μεγάλη σχέση της Δέσποινας Βανδή κι έφτασε κοντά στο γάμο πριν παντρευτεί τον Νικολαΐδη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τη δημοσιότητα με την προσωπική της ζωή, πρώτα με το γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και, πλέον, με τη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τον πρώτο καιρό που υπήρχαν μόνο οι φήμες γύρω από την σχέση της τραγουδίστριας με τον γνωστό ηθοποιό, τα δημοσιεύματα ήταν πολλά, ενώ οι εκπομπές τους «κυνηγούσαν» για μία δήλωση. Πλέον το ζευγάρι μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά στις κάμερες.

Με αφορμή τη νέα σχέση της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 1997 στη ζωή της Δέσποινας Βανδή υπήρχε ένας άλλος… Βασίλης.

Η 28χρονη τότε τραγουδίστρια, που αυτό τον καιρό έχει μια ένταση με τον πρώην σύζυγό της, είχε κάνει αισθητή την παρουσία της αλλά ακόμη δεν βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της. Στο ενεργητικό της κατέγραφε δύο δίσκους, ενώ εκείνη τη χρονιά συνεργάστηκε με τον Φοίβο και έκανε μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ «Δέκα εντολές».

Δέσποινα Βανδή και πρώτη σχέση

Όσα είχε πει για εκείνη τη σχέση της

Η Βανδή απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα μέσα ενδιαφέρονταν και για την προσωπική της ζωή. Η ίδια τότε διατηρούσε δεσμό με τον Βασίλη, τραπεζικό υπάλληλο στο επάγγελμα ενώ μάλιστα, συγκατοικούσαν, όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια. Όπως ανέφερε το περιοδικό «Ciao» της εποχής, η ερμηνεύτρια ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, ωστόσο, είχε καταστήσει σαφές ότι δεν σκεφτόταν τον γάμο μαζί του.

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος με δημοσιογράφο του περιοδικού:

– Έμαθα πως παντρεύεσαι. Είναι αλήθεια;

– Είπαμε να μιλήσουμε για τα καλλιτεχνικά μου. Δεν παντρεύομαι λοιπόν.

– Γιατί; Δεν τα πάτε καλά με τον αγαπημένο σου; Μήπως έχετε χωρίσει;

– Μπα, που να φας τη γλώσσα σου. (γελάει) Δηλαδή, όποιο ζευγάρι δεν παντρεύεται πρέπει και να έχει χωρίσει; Και καλά είμαστε και αγαπημένοι είμαστε και δεν παντρευόμαστε. Ικανοποιήθηκες;

– Απ’ ό,τι ξέρω, ο Βασίλης μένει στην Αγία Παρασκευή. Εσύ στη Βούλα. Η απόσταση δεν είναι μικρή. Έχετε και εντελώς διαφορετικό ωράριο εργασίας. Πότε συναντιόσαστε;

– Καθημερινά.

– Πηγαίνεις σπίτι του κάθε μέρα ή έρχεται ο Βασίλης στο δικό σου;

– Με τον Βασίλη μένουμε μαζί στο σπίτι μου, που είναι και κοντά στη δουλειά μου. Εάν έμενε ο καθένας στο σπίτι του οι συναντήσεις μας θα είχαν πρόβλημα.

– Σε περιμένει πάντα να γυρίσεις από τη δουλειά σου;

– Όχι πάντα. Ο Βασίλης πρέπει να ξυπνάει νωρίς και να πηγαίνει με καθαρό μυαλό στο γραφείο του. Είμαστε αρκετές ώρες μαζί από τη στιγμή που θα γυρίσει μέχρι την ώρα που θα πρέπει να πάω εγώ στη δουλειά μου.

– Πώς γνωριστήκατε με τον Βασίλη; Καλλιτέχνης εσύ, τραπεζικός αυτός, κάπως δύσκολα συναντώνται οι δρόμοι σας. Μήπως όταν πήγαινες στην τράπεζα για τις καταθέσεις σου;

– (Γελάει). Όχι. Μέσω κοινών φίλων είχαμε γνωριστεί.

– Πριν πόσα χρόνια;

– Δύο, περίπου.

– Το γεγονός ότι με τον αγαπημένο σου κινείστε σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, σας δημιουργεί πρόβλημα; Μήπως σε ζηλεύει;

– Σε μία υγιή σχέση δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Και η σχέση μου με τον Βασίλη είναι υγιής.

– Και δεν παντρεύεστε;

– (Γελάει). Στο είπα. Δεν παντρεύομαι.

– Δεν μιλάτε δηλαδή για γάμο;

– Όλα στην ώρα τους. Και μην ρωτήσεις τίποτε άλλο. (Γελάει).

Τελικά, η Βανδή και ο Βασίλης δεν παντρεύτηκαν, ενώ έξι χρόνια αργότερα, η τραγουδίστρια ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Ντέμη Νικολαΐδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share