Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Δε θα πάρει ούτε φράγκο..»: Στα «μαχαίρια» Νικολαΐδης και Βανδή για το μοίρασμα της περιουσίας 1 χρόνο μετά το διαζύγιο

Χαμός ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

19 Αυγούστου 2022 11:31
«Δε θα πάρει ούτε φράγκο..»: Στα «μαχαίρια» Νικολαΐδης και Βανδή για το μοίρασμα της περιουσίας 1 χρόνο μετά το διαζύγιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σελίδα» στη ζωή της έχει γυρίσει η Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, που όπως όλα δείχνουν δεν είναι και τόσο «βελούδινο». Παράλληλα, «φρένο» φαίνεται να μπαίνει στο γάμο Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη με την στάση των πεθερικών να τους χαλάει τα σχέδια

Το ζευγάρι που αποφάσισε να χωρίσει μετά από 18 χρόνια γάμου, φαίνεται πως μετ’ εμποδίων βρήκε μία κοινή γραμμή για τα περιουσιακά στοιχεία, αφήνοντας πίσω πείσματα και εγωισμούς. Βέβαια απ΄ ότι φαίνεται δεν έλειψαν και τελείως οι προστριβές μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Yes Magazine», στην τελευταία συνάντησή τους ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ανένδοτος, τονίζοντας πως η Δέσποινα δε θα πάρει… ούτε ευρώ, με την ερμηνεύτρια να μην μπορεί να αντιληφθεί το λόγο της έκρηξης του πρώην συζύγου της.

Στα «μαχαίρια» Νικολαΐδης και Βανδή για το μοίρασμα της περιουσίας

Σύμφωνα με το περιοδικό, μετά τα όσα αντιμετώπισαν προ ετών, λόγω κάποιων λανθασμένων κινήσεων, ο πρώην ποδοσφαιριστής προτίμησε να περάσουν τα πάντα απευθείας στα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο.

Τα χρήματα, δηλαδή, που περίσσεψαν από την πώληση της βίλας στην Κηφισιά ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ, θα μεταβιβαστούν άμεσα στα παιδιά τους, όπως και με το πατρικό του Ντέμη στην Αλεξανδρούπολη, ή το εξοχικό της Δέσποινας στην Καβάλα, με το σπίτι στη Βούλα παράλληλα να μην αποτελεί θέμα έριδας.

Ταυτόχρονα, ο Ντέμης αποφάσισε να φύγει εκείνος από την οικογενειακή εστία, νοικιάζοντας σπίτι στην περιοχή, ώστε να μείνει κοντά στα παιδιά του, με τη Δέσποινα Βανδή να παραμένει μαζί τους στη Βούλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share