Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

«Φρένο» στο γάμο Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: Η στάση των πεθερικών που... χάλασε τα σχέδια

Η αντίδρασή τους άλλαξε τη σκέψη τους

17 Αυγούστου 2022 13:09
«Φρένο» στο γάμο Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: Η στάση των πεθερικών που... χάλασε τα σχέδια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν αυτή τη στιγμή τον απόλυτο έρωτα και οι φήμες περί γάμου είχαν «φουντώσει» το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το ζευγάρι να μη διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει, αλλά τα σχέδια μάλλον να... ναυαγούν για την ώρα.

Η άσχημη αυτή είδηση ήρθε όσο καιρό το ζευγάρι βρισκόταν στην Επίδαυρο, με τη Δέσποινα να συναντά τους γονείς του 44χρονου ηθοποιού, που τον καμάρωσαν στην παράσταση «Αντιγόνη». Οι τέσσερις πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στη μονοκατοικία, που νοικιάζουν Βανδή και Μπισμπίκης, χαρούμενοι για την νέα επιτυχία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η στάση των γονιών του Μπισμπίκη που αλλάζει τα σχέδια

Κι ενώ απολάμβαναν αυτές τις όμορφες στιγμές, όταν η κουβέντα έφτασε στο γάμο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», οι γονείς του Μπισμπίκη είπαν πως ίσως δεν είναι ακόμη η ώρα... για κουφέτα. Ο Βασίλης, βέβαια, κάνει μονίμως σχέδια για χάρη της αγαπημένης του, την οποία λατρεύουν οι δικοί του, εκείνοι επιμένουν πως χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή.

Yes Magazine Βανδή Μπισμπίκης πεθερικά

Και μπορεί οι δυο τους να είναι έτοιμοι για το μεγάλο «βήμα», ωστόσο οι γονείς του Μπισμπίκη, όπως μετέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους, τόνισαν πως οφείλουν να μη βιαστούν και πρωτίστως να χαρούν τις στιγμές. Όταν μεστώσει, δε, η σχέση τους, τότε θα μπορέσουν να προχωρήσουν στο πάρτι, το οποίο τόσο πολύ ονειρεύονται, έχοντας ήδη δώσει την ευχή τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share