Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου με έβαλε...»: Στην φόρα η άγνωστη σχέση με κορυφαία παρουσιάστρια (Video)

Η εξομολόγησή της

19 Αυγούστου 2022 12:04
«Ο Νίκος Χατζηνικολάου με έβαλε...»: Στην φόρα η άγνωστη σχέση με κορυφαία παρουσιάστρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, και ως διευθυντής προγράμματος σε ορισμένα κανάλια, με μια κορυφαία παρουσιάστρια να αναφέρεται στην εμπειρία της μαζί του. Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου για πολλά χρόνια δεν το είχε αποκαλύψει, ωστόσο μίλησε για τη μεγάλη του μάχη με τον καρκίνο, από την οποία με παλικαρίσιο τρόπο βγήκε νικητής.

Απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης (02/03) και φυσικά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο «Πάμε Πακέτο», το project το οποίο αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική της πορεία.

«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα» είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η τηλεοπτική πορεία της Χατζηβασιλείου και η απόφαση του Χατζηνικολάου

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως: «Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε στη συνέχεια: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share