Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η μητέρα του δεν ενέκρινε και... τον απείλησε: Το παρασκήνιο στον πρώτο γάμο του Γιάννη Πάριου χρόνια πριν γνωρίσει την Αλιμπέρτη

Κλασική Ελληνίδα μάνα...

18 Αυγούστου 2022 11:26
Η μητέρα του δεν ενέκρινε και... τον απείλησε: Το παρασκήνιο στον πρώτο γάμο του Γιάννη Πάριου χρόνια πριν γνωρίσει την Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος απασχόλησε τη showbiz, όταν παντρεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη, με τον αγαπημένο τραγουδιστή όμως να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας άλλη μια φορά.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον Χάρη και τον Θανάση. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Έτσι έφτασε στον πρώτο του γάμο

Όσο για το παρασκήνιο αυτού του γάμου; Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα - όπως όλες η μανάδες - ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε - έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Μάλιστα, ο Πάριος, που εξομολογήθηκε σε άλλη περίπτωση πως δεν ήταν και ο καλύτερος σύζυγος, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα "Μάνα θα παντρευτώ" και μου λέει "Θα πέσω από το μπαλκόνι". "Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε"... μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω "θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;" και εκεί το γύρισε, "Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share