Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα Ελεονώρας Μελέτη: «Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει;» - Το αιχμηρό σχόλιο για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες τραγουδίστριας στο Instagram (photo)

Ποια τραγουδίστρια έβαλε στο στόχαστρο

17 Αυγούστου 2022 18:46
Ξέσπασμα Ελεονώρας Μελέτη: «Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει;» - Το αιχμηρό σχόλιο για τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες τραγουδίστριας στο Instagram (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε πριν από λίγες ώρες η Ελεονώρα Μελέτη στα social media, με αφορμή μια ανάρτηση της Μαντόνα, η οποία το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες της με ρετούς.

Η πασίγνωστη pop σταρ μπορεί να είναι 64 χρονών, ωστόσο φαίνεται πως θέλει να δείχνει νεότερη αφού σε όλες τις φωτογραφίες χρησιμοποιεί ρετούς και φίλτρα που σχεδόν αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της διάσημης ποπ σταρ, θέλοντας να σχολιάσει την επεξεργασία που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

«Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει; Εμάς; Τον εαυτό της; Όλους;», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη, θέλοντας να τονίσει πως η πλέον είναι αστείο όλο αυτό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την εξομολόγησή της για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος.

Ρετουσαρισμένη φωτογραφία Μαντόνας

Δε μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω της: Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με τη μικρή Αλεξάνδρα (Photo)

Η Ελεονώρα Μελέτη, όσο βρίσκεται μακριά από το στούντιο και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της, απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με την κόρη της, αλλά και τον σύντροφό της με τον πιο ωραίο και δημιουργικό τρόπο. Τα παιδιά θέλουν να κάνουν συνεχώς πράγματα και να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και κάτι τέτοιο δεν θα πορούσε να το στερήσει η παρουσιάστρια από την μικρή της αδυναμία, η οποία πρόσφατα της ξύπνησε πολύ γλυκές αναμνήσεις.

Έτσι, όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 6/8, η Αλεξάνδρα ξεκίνησε μαθήματα windsurf και η μαμά της δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη. Μάλιστα, θεωρεί πως το άθλημα αυτό έχει πολλά στοιχεία που χρειάζεται να αποκτήσει κανείς για να μπορεί να προχωρήσει στη ζωή του και πιστεύει πως αυτό θα κάνει...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share