Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάνω απ' όλα μάνα η Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

Τι εξομολογήθηκε;

12 Αυγούστου 2022 09:16
Πάνω απ' όλα μάνα η Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα τρυφερό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους πώς έμαθε ότι είναι έγκυος στην κόρη της. Από την Πάρο, όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τη μικρή Αλεξάνδρα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε στομαχικές διαταραχές και έκανε τεστ εγκυμοσύνης μετά από πίεση.

Δείτε επίσης: Τα έχει βγάλει οριστικά από την διατροφή της - Τι δεν τρώει η Ελεονώρα Μελέτη και παραμένει στα κιλά της

Αναλυτικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήξερα ήδη 5 μέρες πως είμαι έγκυος 9 εβδομάδων. Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, ( πολλά νεύρα) κ καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά κ μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο κ μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Κ βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι.

Σήμερα 5 χρόνια μετά, η Αλεξάνδρα έχει ήδη περάσει 4 καλοκαίρια στη Πάρο, τρέχει , παίζει κ τρώει παγωτά σε εκείνη τη παραλία που το 2017 επεξεργαζόμουν χυμένη σε μια ξαπλώστρα, τα εναλλασσόμενα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας και χαράς, με την απόλυτη απόγνωση των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης κ της αγωνίας για το μέλλον.

Όλα αυτά, ενώ έτρωγα εμμονικά κάπαρη, φέτα κ ελιές με λίγη χωριάτικη σαλάτα. Εννοείται ήμουν βέβαιη πως θα κάνω γιο…

Τελικά η Αλεξάνδρα, αγαπάει τα «παπούτσια με διαμάντια», γκρινιάζει στο πατέρα της που δεν της έχει πάρει διαμάντι ροζ με φούξια γκλιτερ , ακόμα δε βουτάει κεφάλι στο νερό, φωνάζει «νααααα η μαμααααα μου» όταν βλέπει μωβ πανιά στα βαθιά, κ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα.

Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια το πως περνούν τα χρόνια… Ποια χρόνια? Σε δέκα μέρες θα ‘μαστε για σύσκεψη στον Γέρακα».

Η δημοσίευση της Ελεονώρας Μελέτη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share