Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Κωνσταντίνε βοήθεια! Χάνω το παιδί σου...» - Το θρίλερ με την εγκυμοσύνη και τα δάκρυα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Δέδε

Οι πιο δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας

17 Αυγούστου 2022 11:50
«Κωνσταντίνε βοήθεια! Χάνω το παιδί σου...» - Το θρίλερ με την εγκυμοσύνη και τα δάκρυα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Δέδε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, με την Πάρο να ακούει τα ουρλιαχτά και τις φωνές της και την ίδια να έχει τα καταγάλανα μάτια της πλημμυρισμένα μπροστά στον Κωνσταντίνο Δέδε, κλαίγοντας με αναφιλητά.

Ήταν η κραυγή αγωνίας, λέγοντάς του πως χάνει το παιδί του, όπως γράφει το «Yes Magazine», με την παρουσιάστρια να μοιάζει πληγωμένη. Η ίδια, στη σκέψη πως δε θα μπορούσε να κρατήσει τον καρπό του έρωτά τους, ξύπνησε λουσμένη στον ιδρώτα μες στην νύχτα, φέρνοντας στο μυαλό της τα λόγια του γυναικολόγου.

«Της είπε πως στα 44 πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, αφού ακόμη και το παραμικρό μπορέι να προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο του περιβάλλοντός της, με τη Ζέτα να επιχειρεί να παραμείνει ψύχραιμη, απολαμβάνοντας την ασφάλεια του γοητευτικού οδοντίατρου.

Η στήριξη του Κωνσταντίνου και οι προσευχές στην Παναγία

Ο Δέδες, από την πλευρά του, της είπε πως δε θα παύσει στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της. «Της ζήτησε να μην ανησυχεί για τίποτα και της είπε πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά», μαρτυρά η ίδια πηγή, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, με αποτέλεσμα η Ζέτα αυτόματα να νιώσει πιο ήρεμη στην αγκαλιά του, διαψεύδοντας ουσιαστικά μόνη της την ανάρτηση όπου ανέφερε πως είναι ελεύθερη ψυχή.

Yes Magazine Μακρυπούλια παιδί Δέδες

Η Μακρυπούλια προσεύχεται καθημερινά στην Παναγία, ώστε να την αξιώσει να αποκτήσει το δικό της παιδί, που θα έρθει ως δώρο ζωής στην ευλογημένη σχέση της με τον Κωνσταντίνο. Ο ενθουσιασμός της είναι μεγάλος και όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι τον μοιράζονται εξίσου, λέγοντάς της πως είναι πιο έτοιμη από ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share