Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022

«Καταλήγουμε στην οικογένεια...» - Αποκάλυψε τον ερχομό του πρώτου του παιδιού ο Νίκος Μουτσινάς

Η προσπάθεια για την υιοθεσία και οι δυσκολίες

14 Αυγούστου 2022 14:47
«Καταλήγουμε στην οικογένεια...» - Αποκάλυψε τον ερχομό του πρώτου του παιδιού ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να αποκτήσει ένα παιδί, μιλώντας για την προσπάθεια να το καταφέρει μέσα από την υιοθεσία, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο «Όλα Γκουντ».

Πραγματοποιώντας την εξομολόγησή του, μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά του, αναφέρθηκε στην υιοθεσία, την εκπομπή που παρουσιάζει αλλά και στη μητέρα του Φρόσω.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», ανέφερε στην αρχή ο δημοφιλής παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι».

Η σχέση με τη μητέρα του και η υιοθεσία

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τον θεσμό της υιοθεσίας, και αναφέρθηκε και στη μητέρα του!

«Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Θα ήταν ωραίο οι μητέρες να ελέγχουν τα συναισθήματα. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία. Αν τελικά γίνει… Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός το οποίο είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό». Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως εύχεται η μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, να είναι υπερήφανη για εκείνον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share