Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Νίκου Μουτσινά: «Κάποια στιγμή στα 19 κατάλαβα ότι...» - Η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

Τι εξομολογήθηκε;

13 Αυγούστου 2022 16:11
Αποκάλυψη Νίκου Μουτσινά: «Κάποια στιγμή στα 19 κατάλαβα ότι...» - Η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το πότε άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είναι gay, το πρώτο του coming out και την αντίδραση των γονιών του μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στο περιοδικό Antivirus και τον δημοσιογράφο Βασίλη Θανόπουλο.

Δείτε επίσης: Η νέα ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που έβαλε «φωτιά»: Συνεχίζει ακάθεκτος την... (photo)

Πότε άρχισες να αντιλαμβάνεσαι τη σεξουαλικότητά σου;

Ξέρω ‘γω; Όπως όλοι, φαντάζομαι. Η πρώτη μου ερωτική επαφή ήταν με γυναίκα και ήταν εξαιρετική. Απλώς κάποια στιγμή, εκεί γύρω στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες.

Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες.

νίκος μουτσινάς

Σε σχέση με τη σεξουαλική σου ταυτότητα, πώς αυτοπροσδιορίζεσαι;

Ως γκέι, εννοείται. Αν κάνω έναν μικρό απολογισμό στις σχέσεις μου μέχρι τώρα, που κάποιες ήταν με γυναίκες και κάποιες – περισσότερες – με άνδρες, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο κομμάτι της συμβίωσης και του “συνυπάρχειν” έχω μεγαλύτερη οικειότητα με τους άνδρες. Είναι δηλαδή και το κομμάτι το συντροφικό, όχι μόνο το σεξουαλικό. Γενικά, το θέμα της σεξουαλικότητας είναι κάτι ρευστό.

Με τον πατέρα σου έχει γίνει αντίστοιχη συζήτηση;

Ναι πριν δυο χρόνια. Αποφάσισα να του μιλήσω με αφορμή την προσπάθεια που έκανα για να υιοθετήσω. Δε φοβόμουν να το πω στον πατέρα μου απλώς, αν και οι σχέσεις μας ήταν μια χαρά και είχα μια επαφή, δεν ένιωθα ότι είχα την υποχρέωση ή την ανάγκη να του το πω.

Η αντίδρασή του πάντως ήταν πολύ εντάξει. Γιατί είναι ένας άνθρωπος 65 ετών, της δουλειάς που έχει μεγαλώσει στη Δραπετσώνα με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις. Παρ’ όλα αυτά ήταν σαν να μην τον απασχόλησε.

Μου απάντησε ότι, “θέλω να είσαι ευτυχισμένος και να είσαι καλά”. Εκεί πήρε πολλούς πόντους για να σου πω την αλήθεια. Οι γονείς μου χώρισαν πριν γεννηθώ και κάπως, αυτόν που έχει φύγει τον περιμένεις και λίγο στη γωνία. Παρ’ όλα αυτά έκανε ντρίμπλα. Μπράβο του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share