Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εβίβα Χαρούλα Αλεξίου: 8+1 συγκλονιστικές ερμηνείες που άφησαν εποχή (Video)

Η αρχοντιά στο μεγαλείο της!

12 Αυγούστου 2022 08:52
Εβίβα Χαρούλα Αλεξίου: 8+1 συγκλονιστικές ερμηνείες που άφησαν εποχή (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό η απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να εγκαταλείψει το τραγούδι λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη φωνή της.

Δείτε επίσης: Πεθερά... με άλλα μυαλά η Χάρις Αλεξίου: Η αντίδρασή της κάθε φορά που ο Μάνος Θεοφίλου της παρουσίαζε μια σχέση του - «Στο τέλος της ημέρας ήξερε...»

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια γνωστοποιώντας την απόφασή της να μην τραγουδήσει ξανά.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα στο ελληνικό τραγούδι που διήρκεσε 50 χρόνια, η Χάρις Αλεξίου αποσύρεται έχοντας στο ενεργητικό της ανεπανάληπτες ζωντανές εμφανίσεις και δεκάδες επιτυχίες που τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ξεκίνησε την καριέρα της το 1970 σε ηλικία μόλις 20 ετών και μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους. Συνεργάστηκε με όλες τις μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου όπως επίσης και με τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες του περασμένου αιώνα. Ο Στέλιος Καζαντζίδης είχε πει για εκείνη ότι είναι μεγάλη φωνή, ό,τι καλύτερο έχει βγάλει αυτός ο τόπος, ενώ ο Μάνος Χατζηδάκις είχε αναφέρει ότι του θυμίζει την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Έχει δώσει δεκάδες συναυλίες που παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και μέχρι σήμερα μας έχει χαρίσει αξέχαστες ερμηνείες που αξίζει να θυμηθούμε.

Δείτε παρακάτω 8+1 συγκλονιστικές ερμηνείες της Χαρούλας Αλεξίου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share