Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πεθερά... με άλλα μυαλά η Χάρις Αλεξίου: Η αντίδρασή της κάθε φορά που ο Μάνος Θεοφίλου της παρουσίαζε μια σχέση του - «Στο τέλος της ημέρας ήξερε...»

Απόλυτη εμπιστοσύνη... στο βλαστάρι της

10 Αυγούστου 2022 08:13
Πεθερά... με άλλα μυαλά η Χάρις Αλεξίου: Η αντίδρασή της κάθε φορά που ο Μάνος Θεοφίλου της παρουσίαζε μια σχέση του - «Στο τέλος της ημέρας ήξερε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου έχει ως πιο πολύτιμη παρουσία στη ζωή της το γιο της, Μάνο Θεοφίλου, ο οποίος ποτέ δεν έχει κρύψει τη λατρεία για την πασίγνωστη μητέρα του, αν και στην αρχή δυσκολευόταν να διαχειριστεί το όνομά της.

«Στο γυμνάσιο και στο Λύκειο ήμουν πάντα ο γιος της Αλεξίου, γιατί τον Θεοφίλου δεν τον ήξερε το ευρύ κοινό. Μου έκανε κακό στην ψυχολογία μου, αλλά με δουλειά και την βοήθεια της μητέρας μου το ξεπέρασα. Στην αρχή το θεωρούσα κατάρα, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ευλογία», είχε πει, αν και πια... δεν ιδρώνει το αυτί του σε οποιαδήποτε κακεντρέχεια.

Η σχέση που είχαν οι κοπέλες του με τη μητέρα του

Ο ίδιος, παράλληλα, είχε πάντα μια ζεστή και ξεκάθαρη σχέση με τους γονείς του, αποκαλύπτοντας τη σχέση που είχαν οι κοπέλες του με τη μητέρα του, καθώς σίγουρα κάθε φορά που τις παρουσίαζε, θα υπήρχε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Χάρις Αλεξίου και Μάνος Θεοφίλου σχέσεις

Δεν παραβίαζαν ποτέ, όμως, την προσωπική του ζωή και όπως λέει ο ίδιος: «Έχω γνωρίσει κάποιες κοπέλες μου στους γονείς μου. Ποτέ κανένας τους δεν είχε πρόβλημα με τις επιλογές μου. Άλλωστε στο τέλος της μέρας, εγώ ήμουν μαζί της, όχι εκείνοι, και το ήξεραν πολύ καλά αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share